- Godt du dræbte hende. Hun var ond

40-årigt mordoffer var bedøvet af sovepiller, da hun blev stukket 20 gange med kniv

Mordofferet Tine Rømer, 40 år, der er mor til drabssagens 15-årige tiltalte, var bedøvet af sovemedicin, da hun blev stukket til døde. (Privatfoto)
Mordofferet Tine Rømer, 40 år, der er mor til drabssagens 15-årige tiltalte, var bedøvet af sovemedicin, da hun blev stukket til døde. (Privatfoto)

Den 40-årige Tine Rømer fra Kvissel i Nordjylland var blevet bedøvet med sovemedicin, da hun sent om aftenen den 8. oktober i fjor blev dræbt med ca. 20 knivstik af enten sin 15-årige datter, dennes 28-årige kæreste - eller dem begge.

Det fortalte den irakisk fødte Bakhtiar Mohammed Abdulla i dag i retten i Hjørring under en flere timer lang afhøring.

Kæresten: Mordtiltalt teenager ønskede, at hendes mor skulle dø

Tidligere har Bakhtiar fortalt politiet i detaljer, hvordan han adskillige gange stak en lang og smal køkkenkniv i den sovende kvinde. Mordofferen skulle have rørt på sig en enkelt gang, men hendes 15-årige datter heppede på sin kæreste og sagde: 'Fortsæt, fortsæt. Hun er ond'.

Bagefter havde pigen gentaget sig selv i det mørkelagte soveværelse og rost ham for drabet med ordene: 'Godt du dræbte hende - hun var ond'.

Mistanke: Datter lod som om hun gav førstehjælp til knivmyrdet mor

Men i dag trak Bakhtiar sine tilståelser tilbage.

- Det er rigtigt, at jeg har sagt sådan til politiet, men det var noget jeg fandt på. Jeg var bange, lød det fra den nu 29-årige flygtning fra Irak.

- Det er altså rigtigt, at du har sagt disse ting. Men det passer alligevel ikke, spurgte anklageren.

- Det kan jeg ikke svare på. Men det er ikke rigtigt alt sammen, svarede den tiltalte, som ind imellem er brudt i gråd under afhøringen.