Grinende politimorder i retten: - Ville ønske at jeg havde dræbt flere

- Jeg kommer til at bryde ud af fængslet og slå flere ihjel. Jeg kommer til at dræbe alle, der står i vejen for mig. Der er ingen pointe med denne retssag

Luis Bracomontes bliver også brugt i en propagandevideo udsendt i anledning af Donald Trumps et års jubilæum som præsident.

Tilbage i oktober 2014 myrdede Luis Bracomontes to politibetjente i Sacramento i den amerikanske delstat Californien. Og der er ingen tvivl om, at Bracomontes, der er en illegal indvandrer fra Mexico, står bag drabene.

Han har nemlig ved flere tilfælde erkendt, at han stod bag drabene på de to politibetjente Danny Oliver og Michael Davis Jr., skriver den amerikanske avis The Sacramento Bee

Danny Oliver blev skudt i hovedet, hvorefter Bracomontes stak af i en stjålet bil. Herefter jagtede han og skød Michael Davis Jr. En tredje betjent skulle også være blevet ramt af skud, men overlevede.

Også Barcomontes forsvarer, Jeffrey Barbour, sagde til juryen, at der ikke var nogen tvivl om, at Bracomontes stod bag

- Han skød dem begge.

Luis Bracamontes grinede, da han fortalte i retten, at han ville ønske, at han havde slået flere betjente ihjel. Foto: AP
Luis Bracamontes grinede, da han fortalte i retten, at han ville ønske, at han havde slået flere betjente ihjel. Foto: AP

Den første dag i retssagen var tirsdag i sidste uge, hvor Bacromontes højlydt grinte, mens han fortalte om sin eneste fortrydelse.

- Jeg ville ønske, at jeg havde dræbt flere af dem. Det eneste, jeg angrer, er, at jeg kun dræbte to betjente, sagde han og tilføjede:

- Jeg kommer til at bryde ud af fængslet og slå flere ihjel. Jeg kommer til at dræbe alle, der står i vejen for mig. Der er ingen pointe med denne retssag.

De udmeldelser fik flere mennesker til at reagere, og juryen blev bedt om at forlade retssalen, mens Bracomontes blev advaret af dommeren i sagen Steve White. 

Bracomontes forsvarer har flere gange argumenteret for, at hans klient har mentale problemer og dermed skal frifindes på grund af sindssyge.

- Vi mener, Hr. Bracamontes' udbrud og latter skyldes hans psykiske sygdom, sagde Barbour til dommeren, uden juryens tilstedeværelse.

Det var dommeren dog ikke enig i. Han mener, at Bacromontes er i stand til at få en dom.

Bracomontes står efter al sandsynlighed til livsvarigt fængsel eller dødsstraf, når der falder dom i sagen.

Trump i ny video: Demokrater er medskyldige i mord