Grusom gruppevoldtægt: Mistænkte mindreårige kan ikke straffes

To af de seks mistænkte drenge i en alvorlig sag om gruppevoldtæg i Malmø er for unge til at blive straffet

To af de seks drenge, som politiet mistænker for den alvorlige gruppevoldtægt i Lindängen i Malmø lørdag aften, er under 15 år gamle, og kan derfor ikke straffes.

Det skriver Expressen.

Det forsøger anklager Lena Körner nu at lave om på, og har derfor bedt retten om at behandle sagen ud fra landets særskilte regler omkring unges unges lovovertrædelser.

Femte voldtægt i træk
Politiet fik anmeldelsen om voldtægten søndag aften klokken 19:30. Det er den femte gruppevoldtægt i Malmø indenfor de sidste to måneder.

I anmeldelsen lød det, at en kvinde skulle være blevet dopet på et tidspunkt lørdag aften, hvorefter hun skulle være blevet ført væk og voldtaget af flere mænd.

De tekniske undersøgelser har siden peget på de mistænkte seks drenge, som politiet derfor kunne tilbageholde i tirsdags.

Det var dog kun fire af dem, politiet kunne anholde, da to af drengene var under 15 år og derfor ikke kan blive straffet. De fire anholdte er henholdsvis 15 og 16 år.

Nu skal de afhøres
Politiet undersøger stadig sagen og mangler stadig svar fra de sidste undersøgelser.

- Vi gennemfører stadig tekniske undersøgelser i sagen, ellers skal vi til at forhøre de mistænkte, siger Niels Norling, pressemedarbejder ved Malmøs politi.

Selvom politiet stadig søger efter flere beviser i den nye sag, kan de allerede nu sige, at de ikke skulle være en kobling mellem denne gruppevoldtægt og de andre fire i Malmø.

Seriemorderen Robert Hansen var barn af danske forældre og stod bag drabet på mindst 17 kvinder. Foto: Politi Krimi Bageren fra helvede: Luder fældede dansk seriemorder