Grusomt mareridt: 20-årig kvinde holdt fanget og voldtaget i flere timer

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har anholdt 20-årig mand fra Næstved, der lige nu fremstilles i grundlovsforhør for overfaldsvoldtægt

Ved du noget? Tip os på 1224@eb.dk eller sms/mms på 1224 (alm. takst)

En 20-årig kvinde fra Næstved er i flere timer blevet holdt fanget i sin egen lejlighed og udsat for fuldbyrdet voldtægt.

Det fortæller leder af lokalpolitiet i Næstved, Niels Denny Sørensen, til Ekstra Bladet.

Voldtægten skete søndag 25. oktober tidligt om morgenen, hvor kvinden omkring ved 6-tiden ellers var alene hjemme.

Pludselig bryder en mand ind til kvinden og udsætter hende for en meget voldsom overfaldsvoldtægt, har kvinden forklaret til poltiiet.

Men det er altså først nu, at politiet har valgt at melde ud om det skete. Det sker, efter at en 20-årig mand fra Næstved er blevet anholdt og sigtet.

- Det har været en meget voldsom voldtægt. Kvinden er blevet holdt fanget i flere timer, efter at manden er brudt ind til hende ved seks-tiden. Vi får først anmeldelsen klokken 9.22, siger Niels Denny Sørensen.

Tegn på kamp i lejlighed
Kvindens forklaring til politiet svarer meget godt til de spor, som politiet har sikret sig. Dels på kvinden selv, som er blevet undersøgt på Center for Voldtægtsofre. Men også i lejligheden, hvor der var spor efter de voldsomme hændelser.

Det er endnu uklart, om kvinden har sat sig til modværge, eller om hun er blevet truet med et våben.

- Det er noget af det, som vi skal i gang med at efterforske, siger Niels Denny Sørensen.

Ifølge politiet kender kvinden slet ikke den 20-årige mand særlig godt. Lige efter voldtægten har hun ikke kunnet oplyse så meget, men senere står det klart, at hun har kendt ham meget perifært. Manden nægter sig skyldig.

Politiet har fået sit gennembrud i sagen efter afhøringer og forhør.

- Når vi først melder noget ud nu, skyldes det, at vi hurtigt havde et overblik over hvem, manden muligvis var. Og så har det handlet om at finde ham frem for at melde noget ud til pressen. Det er så lykkedes nu, siger Niels Denny Sørensen.

Den 20-årige mand sidder lige nu i grundlovsforhør ved Retten i Næstved, hvor politiets anklagemyndighed vil forsøge at få manden varetægtsfængslet i fire uger.