HA-Boss skyder sig selv i testiklen og begynder at græde

En kugle ramte Omars testikel, da han rakte i sin lomme efter en pakke cigaretter og ved et uheld kom til at affyre en pistol, han havde der

Omar skød sig selv i testiklen, da han ville have en cigaret FOTO: AAPIMAGE
Omar skød sig selv i testiklen, da han ville have en cigaret FOTO: AAPIMAGE
Følg Krimi

Sønnen af en myrdet Hells Angels boss fra Melbourne, Omar Chaouk kom ved et uheld til at skyde sig selv i sin ene testikel, da han forsøgte at finde sine cigaretter i lommen. Frygten for at dø af sit skudsår fik tårerne til at trille nedad den 25-årige rockers kinder.

Episoden fandt sted den 17. marts, da han var på besøg hos en veninde i Caroline Springs, der er en forstad til Melbourne. Han flåede sine bukser af for at se skaden, og det var her, at han ifølge anklageren udbrød - Kommer jeg til at dø? Hvorefter han brød grædende sammen.

Veninden kørte ham efterfølgende på hospitalet, hvor han fortalte, at han var kommet til at skyde sig selv. Dagen efter blev han anholdt sigtet for at være i besiddelse af et skydevåben uden at have tilladelse til det. Han blev også sigtet for at stjålet to biler og en Harley Davidson motorcykel.

Ifølge The Age har sagen været for retten, og den unge mand har erklæret sig skyldig i besiddelse af et skydevåben, tre tilfælde af tyveri, et tilfælde af væbnet røveri, brud på kautionsreglerne, at køre uden kørekort og hæleri.

Omar er den yngste i sin familie, og han har mistet både sin bror og sin far under voldelige omstændigheder. Faren hed Macchour og blev som 65-årig skudt uden for familiens hjem, og storebroren Mohamed blev dræbt af politiet under en ransagning af hans hjem.

Det er ikke første gang, at en person skyder sig selv i testiklerne. Her kan du læse om David, der var meget uheldig en beruset sommeraften.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Hvis krigen og katastroferne kommer, hvad skal vi mennesker så gøre?