HA-rocker i livsfare i en uge

Politiet efterforsker maltrakteringen af rocker som drabsforsøg

Ved dette egetræ i Dyrehaven lå rockeren maltrakteret i en grad, så politiet betegner det som drabsforsøg. (Foto: Mogens Flindt)
Ved dette egetræ i Dyrehaven lå rockeren maltrakteret i en grad, så politiet betegner det som drabsforsøg. (Foto: Mogens Flindt)

Har du oplysninger, kontakt os på 1224@eb.dk /sms 1224 (koster alm. sms-takst)

I nat er det en uge siden, at voldsmænd tævede det meste af livet ud af en 45-årig rocker og efterlod ham med voldsomme skader i hovedet og ansigtet i Dyrehaven nord for København.

Og mens rockeren fortsat er i livsfare i en seng på Rigshospitalet, arbejder politiet på at indkredse de personer, der kan se frem til en sigtelse for drabsforsøg.

- Denne sag er meget grov, og med de slag han har fået i ansigtet, efterforsker vi det som drabsforsøg, siger efterforsknings-chef Henrik Gunst, Nordsjællands Politi til Ekstra Bladet.

Den 45-årige mand er blevet slået så voldsomt med køller eller andre slagvåben i ansigtet, at efterforskningschefen i starten af sagen udtalte, at han 'aldrig før havde set noget lignende'.

Informationer til Ekstra Bladet går på, at offeret, var blevet smidt ud af Hells Angels i det, man før i tiden kaldte 'Bad Standing', men som nu blot kaldes 'Out'.  At der har været et økonomisk mellemværende.

De oplysninger vil politiet ikke kommentere. Her vil man alene bekræfte, at offeret er et fuldgyldigt medlem af Hells Angels.

Overfaldet på rockeren skete for en uge siden - natten til torsdag - her ved en af de røde porte i Dyrehaven. (Foto: Mogens Flindt)
Overfaldet på rockeren skete for en uge siden - natten til torsdag - her ved en af de røde porte i Dyrehaven. (Foto: Mogens Flindt)
 

Lå bevidstløs under træ

Ingen oplysninger er fremme om, hvorfor og hvordan rockeren kom ud til Dyrehaven, om han var blevet fragtet derud af voldsmændene i en bil, eller om han af sig selv var mødt op på stedet. Politiet vurderer ud fra sporene i området, at han er blevet mishandlet samme sted, som han blev fundet. 

Rockeren  lå da bevidstløs nær Fortunen i Dyrehaven, da en tilfældig forbipasserende klokken 01:25 for en uge siden - natten til torsdag - fandt ham.

Ekstra Bladet har haft kontakt med folk, der kender den 45-årige HA'er og som har reageret med chok på det afstumpede volds-angreb. De beskriver manden som et umiddelbart 'behageligt og udadvendt menneske'.

Hells Angels-medlemmet, der nu ligger i koma på femte døgn efter en brutal mishandling, er her fotograferet ved en tidligere lejlighed under kortege-kørsel med Hells Angels l i København. Krimi Brutal mishandling af HA'er: De gik efter hans hoved