Annonce:
Annonce:

Hård narko og stikvåben fundet i ungdomsklub

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger fandt Københavns Politi både kokain og stikvåben i en ungdomsklub på Amager - myndighederne er tavse

Det var i Ungehuset på Amager, at politiet fandt narko og stikvåben. Arkivfoto: Ekstra Bladet
Det var i Ungehuset på Amager, at politiet fandt narko og stikvåben. Arkivfoto: Ekstra Bladet
Annonce:
Følg Krimi

En større mængde kokain og stikvåben.

Det var resultatet, da Københavns Politi tirsdag formiddag ransagede ungdomsklubben Ungehuset i Norgesgade på Amager. Det erfarer Ekstra Bladet fra flere af hinanden uafhængige kilder.

Københavns Politi bekræfter, at man har været til stede på adressen, men ønsker ikke at oplyse om aktionens resultat.

- Vi kan bekræfte, at vi har haft en politimæssig forretning i klubben, siger vicepolitiinspektør Riad Tolba og tilføjer, at der ikke er nogen anholdt i sagen.

For godt 14 dage siden kunne Ekstra Bladet fortælle, at Københavns Politi havde fundet et militærgevær af typen M95 med to tilhørende magasiner og ammunition - ligeledes i en ungdomsklub på Amager.

Artiklen fortsætter under billedet

 

Annonce:

I den sag blev en 23-årig mand af anden etnisk oprindelse anholdt, og ifølge Ekstra Bladets oplysninger var manden, der i forvejen er kendt af politiet, ansat i ungdomsklubben.

Han nægter sig skyldig i sagen, men erkendte i grundlovsforhøret i Københavns Byret, at den Magnum 357-revolver med tre skarpe patroner, som betjentene fandt på hans adresse, tilhørte ham.

Politiet fandt militærvåben i ungdomsklub: Ansat sigtet i sagen

I forbindelse med fundet af automatriflen udtalte Jens-Kristian Lütken, medlem af Børne- og Ungdomsudvalget (V), til Ekstra Bladet, at han ville bede borgmesteren om en redegørelse. Venstre-politikeren vil ikke kommentere den nye sag.

- Det er vigtigt, at man kan sende sine børn til Kommunens fritidstilbud, uden de oplever noget, der har med kriminalitet at gøre, siger han.

Han oplyser, at Venstre og Dansk Folkeparti har bedt forvaltningen om at komme med nogle forslag til procedurer, så man sikrer sig, at der ikke ansættes nogen med en kriminel løbebane eller bandeforbindelser.

Annonce:

Københavns Kommune ønsker ikke at stille op til interview i forbindelse med den aktuelle sag. Svend Alleslev, der er områdechef på Amager, skriver i en mail til Ekstra Bladet:

- På Amager oplever vi i øjeblikket, at nogle ungdomsmiljøer er under et særligt pres med konflikter mellem forskellige grupperinger. Vi har derfor genoptaget et særligt samarbejde med politiet om, at de i en periode screener vores ungdomsklubber uden for åbningstid for at sikre, at der ikke foregår strafbare forhold i klubbernes lokaler.

Annonce:

- Det sker også på baggrund af, at politiet tidligere i år har afdækket et kriminelt forhold i en af klubberne. Klubberne udfører et vigtigt pædagogisk arbejde og skal være et tilbud til byens unge om et sundt og godt fællesskab med andre unge. Derfor har vi intensiveret samarbejdet med politiet. Hele indsatsen tager naturligvis udgangspunkt i, at det skal være sikkert at benytte vores klubber, og det er vigtigt at understrege, at de unge fortsat trygt kan benytte vores fritidstilbud, og at medarbejderne uden bekymring kan gå på arbejde, lyder det fra områdechefen.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
LIGE NU

Mere fra Ekstra Bladet+

LIGE NU
Annonce:
Støjbergs første politiske udspil er at ramme folk i den tredje verden
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: