Hærværks-amok på biler i nat: Tre unge anholdt

Vestegnens Politi har anholdt tre 17-årige, som mistænkes for at have begået seriehærværk på biler

Ved du noget? Kontakt Ekstra Bladet på 1224@eb.dk eller sms/mms på 1224 (alm. takst)

Tre 17-årige drenge fra Hvidovre har tilsyneladende brugt en del af natten til torsdag på at begå seriehærværk på en stribe biler på Avedøregårdsvej i Hvidovre.

Det oplyser Vestegnens Politi på twitter.

Politiet fik en anmeldelse klokken 4.14 fra en af de forurettede bilejere. Manden havde konstateret, at nogle unge havde udøvet hærværk mod hans bil, og han kunne også hjælpe politiet på vej i retning af gerningsmændene.

- Manden fulgte simpelthen efter dem og kan udpege de tre gerningsmænd, siger vagtchef ved Vestegnens Politi, Michael Bundgaard, til Ekstra Bladet.

De tre viste sig alle at være 17 år og fra lokalområdet. De blev anholdt og sidder lige nu til afhøring på politistationen. Derfor kan politiet heller ikke allerede nu komme ind på, hvordan de unge forholder sig til hærværksanmeldelsen.

Det er endnu uklart hvor meget, de unge totalt set har hærget i kvarteret omkring Avedøregårdsvej. Derfor opfordrer politiet også andre, der måtte konstatere, at der er ødelagt ting eller genstande - eventuelt på biler eller på inventar i haver og omkring ejendomme - om at henvende sig.

- Det er jo vinterferie, og der kan være nogen, der sover længe, som først vågner sent, forklarer Michael Bundgaard.

Det forventes, at de tre 17-årige løslades igen efter endt afhøring, men med sigtelser for hærværk.