Han blev stoppet for spritkørsel: Så opdagede politiet det mest utrolige

En svensk bilist benyttede sig af en fastspændt kunstig penis og urinblære, da han skulle aflevere en urinprøve til politiet - se den usædvanlige opfindelse her

Politiet måtte gnide sig en ekstra gang i øjnene, da en bilist mistænkt for at være påvirket brugte en kunstig penis og urinblære, da han skulle aflevere urinprøve hos politiet.(Foto: Polfoto)
Politiet måtte gnide sig en ekstra gang i øjnene, da en bilist mistænkt for at være påvirket brugte en kunstig penis og urinblære, da han skulle aflevere urinprøve hos politiet.(Foto: Polfoto)
Følg Krimi

En svensk mandlig bilist blev i onsdags stoppet af politiet i Växjö i Sverige og viste tydelige tegn på, at han var påvirket af enten alkohol eller stoffer. Derfor fik han besked på at tage med ind på politistationen for at aflevere en urinprøve til politiet.

Bilisten havde dog allerede forberedt sig på en sådan situation og havde derfor spændt en kunstig penis og en kunstig urinblære med urin fra sin kammerat omkring livet.

 

Men da han hev den kunstige 'kalorius' frem og forsøgte at snyde politiet med den kunstige urinblære med urin fra kammeraten, blev han snuppet på fersk gerning. Det skriver både den svenske avis Smålandsposten og Aftonbladet

- I den her meget specielle anordning fandtes der en pose fyldt med urin, som gjorde at manden kunne aflevere en urinprøve, som var 'ren' og ikke indeholdt spor af narkotika, lyder det fra Växjö-politiets egen beskrivelse af sagen.

Urinen, der var placeret i den kunstige urinblære, havde bilisten fået af en kammerat. Da politiet opdagede svindelnummeret, blev den mistænkte bilist naturligvis tvunget til at aflevere en ny urinprøve med sit eget urin.

 

 

 

 

 

Seneste nyt

Det er fuldstændig hat og briller

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.