Han dræbte mand i vejvrede: Nu er han selv død efter skænderi med bilist

Han var først lige blevet løsladt, da han selv mistede livet i en lignende episode

Gary Lynn Durham slog en 48-årig mand så hårdt, at han mistede livet. Nu er han selv blevet skudt i forbindelse med et trafik-skænderi. Politifoto
Gary Lynn Durham slog en 48-årig mand så hårdt, at han mistede livet. Nu er han selv blevet skudt i forbindelse med et trafik-skænderi. Politifoto
Følg Krimi

Politiet i Tampa i den amerikanske stat Florida blev onsdag i denne uge kaldt ud til et skyderi, hvor en mand var afgået ved døden. Da ordensmagten kom frem, fandt de en mand ved navn Gary Lynn Durham liggende død på gaden. Efter at have været involveret i en episode med vejvrede, havde modparten, Robert Padgett, trukket en pistol og affyret dræbende skud mod Gary Lynn Durham. Det skriver Tampa Bay Times.

Da politiets efterforskere gik nærmere ind i sagen, stod det hurtigt klart, at det ikke var første gang, at offeret havde været involveret i et trafik-skænderi med dødelig udgang.

Gary Lynn Durham var netop blevet løsladt efter 10 år i fængsel for mordet på den 48-årige tidligere kræftpatient Tim Gibbs. Konfrontationen fandt sted i 2001, hvor Gary Lynn Durham slog den 48-årige i ansigtet i forlængelse af et traffik-relateret skænderi.

Slaget kom til at koste Tim Gibbs livet, og Gary Lunn Durham blev året efter dømt for mordet.

Og nu er han altså selv død i en lignende vejvrede-episode.

- Det er en skam, at han ikke lærte lektion i fængslet. Jeg er bare glad for, at jeg ikke skal bekymre mig om at skulle støde ind i ham et sted. Det er ironisk, at han døde på samme måde som min mand, siger Tim Gibbs enke, Nancy Gibbs, til det lokale medie.

Danske Ole Heltborg slap heldigvis selv for skrammer, da han blev udsat for vejvrede. Men det lykkedes ham at optage det, da en rasende bilist gik amok med et jernrør.

LIGE NU
BREAKINGBREAKING

Mere fra Ekstra Bladet+

Pape blev pelset af sin egen flok

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+