Har du set dem? Nyt om kvindes forsvinden

En 77-årig kvinde er blevet set ved Havnens Fiskehus i Aarhus, og politiet søger yderligere hjælp til at finde den mand, hun gik med

Følg Krimi

Opdatering 27. december klokken 23.15: Kvinden blev mandag aften fundet død på Børglumvej i Risskov. Ekstra Bladet har derfor fjernet hendes navn og billede.

--------- SPLIT ELEMENT ---------

 

Der er søndag formiddag nyt i sagen om den forsvundne kvinde på 77 år.

Politiet oplyser på Twitter, at hun er blevet set i Aarhus ved Havnens Fiskehus mellem klokken 19.15 og 19.30, hvor hun kom gående i retning mod byen sammen med en mand.

Denne mand ønsker politiet at komme i kontakt med. Han beskrives som værende dansk, omkring 50 år gammel og over 190 centimeter høj. Han har desuden brunt, karseklippet hår.

Østjyllands Politi opfordrer til, at alle med oplysninger i sagen ringer på 114,

Kvinden har været forsvundet siden lørdag eftermiddag. Hun er dement og har brug for hjælp til at komme hjem til det plejehjem, hun bor på.

Hun er omkring 165 centimeter høj, almindelig af bygning, har gråt hår og bærer briller. Hun er iført sorte bukser, sorte støvler og en kort, mørkeblå jakke som ses på billedet herover.

Hendes forsvinden vurderes som værende særligt bekymrende på grund af årstidens meget kolde temperaturer. Politiet opfordrer alle borgere til at kigge en ekstra gang efter kvinden.

- Vi appellerer til at folk kigger sig godt for, når de er ude og gå i de haver de går forbi. Afsøge egne bopæle og matrikler, for at se om der skulle gemme sig en, siger Lars Bisgaard, vagtchef ved Østjyllands Politi, til Ekstra Bladet.

Folk med høj uddannelse, der opfører sig top-idiotisk

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.