Har stjålet blomster fra børnegrave i månedsvis: Ingen kender den mystiske mand

Blomster er blevet stjålet fra et familiegravsted de sidste syv måneder - Manden fanget på video, men ingen kan identificere ham

De tilbagevendende tyverier begyndte allerede i april. (Video: Privatoptagelser)

En nederdrægtighed, som man skulle tro kun hørte tegnefilmsskurke til, er åbenbart skinbarlig virkelighed.

Sådan kan Hull Daily Mail bringe historien om et familiegravsted, som har fået stjålet deres blomster igennem i hvert fald syv måneder.

Gravstedet tæller Steve og Pat Russel, samt deres døtre, Kerry og Kirsty, som måtte lade livet i en alder af blot henholdsvis 12 og 18 år.

De hviler ikke i fred
Venner og familie er på skift forbi gravstedet, der ligger i byen Hull, England en gang om ugen, men i længere tid har de undret sig over, at blomsterne forsvinder.

Kirkegård bøjer sig for muslimsk krav: Vil begraves hver for sig

Alan Hiley, der var nevø til Steve og Pat, tog det hårdt, da han fandt ud af, at blomsterne blev stjålet regelmæssigt.

- Det er min onkel og tantes grav og deres to døtres. Jeg kommer engang imellem for at besøge dem. Jeg fik et opkald forleden, hvor jeg fik at vide, at blomsterne blev stjålet. Jeg var simpelthen forfærdet. De får ikke lov at hvile i fred på den måde, siger han.

Blev mistænksomme
I april begyndte familien at blive minstænksomme og bestemte sig samtidig for at komme til bunds i sagen. Derfor hængte de et kamera op i et træ i nærheden, som meget behændigt kunne overvåge gravstedet.

En person, som har valgt at optræde uden navn, fortæller, at ham og hans kone besøger gravstedet fra tid til anden.

- Der er grave på begge sider, og de bliver ikke rørt overhovedet. Det her er nødt til at være personligt. Det er ulækkert. Hvorfor ville nogen gøre det ved en grav? Jeg kan overhovedet ikke forstå det, siger personen.

I chok efter dødsfald: Uretfærdigt!

28. september var der bid, hvor man kan se en mand stå foran gravstedet. To minutter efter er gravstedet tømt for blomster. Videoen er blevet meldt til Humberside Police.

Samme mand besøgte graven 9. november, hvor blomster igen forsvandt. Hverken familie eller venner kender manden.