Annonce:
Annonce:

Hashtyveri og skud: Fire fængslet for drabsforsøg

Unge varetægtsfængslet i forbindelse med skud i hashrelateret konflikt

Annonce:
Følg Krimi

Fire unge er i dag blevet varetægtsfængslet i foreløbigt fire uger. Det oplyser Steffen Th. Steffensen, souchef, afdelingen for organiseret kriminalitet, Københavns Politi.

De fire, der har anden etnisk baggrund en dansk, sigtes for medvirken til drabsforsøg på tre unge, der blev ramt af skud. Det skete om aftenen 20. juni.

Politi til stede ved hospital: Tre unge mænd ramt af skud

Efter episoden blev de tre ramte, der er 19, 21 og 22, bragt til hospitalet. Ingen af dem var dog i livsfare.

De fængslede er 25, 24, 22 og 21 år.

Hvilken rolle politiet nærmere bestemt mener, at de fire har haft ved skyderiet er ukendt. Retsmødet blev holdt for lukkede døre, og derfor vil politiet ikke oplyse nærmere om anholdelsen.

Ved anholdelsesaktionen tirsdag har politiet også anholdt en femte mand, som også vil blev fremstillet. Han er 18 år og sigtes for besiddelse af 13,3 kilo hash.

Annonce:

Se mere video på localeyes.dk

Der har den seneste tid været flere skyderier i Husum og Rødovre. Politiet har tidligere oplyst, at man mener, at der en konflikt mellem to grupper - en fra Husum og en fra Rødovre.

- De anholdte er nogle, som har relation til eller er en del af den ene gruppering ude i Rødovre, siger Torben Svarrer, chef for afdelingen for organiseret kriminalitet, Københavns Politi.

konflikten skyldes muligvis, at der er blevet stjålet et stort parti hash på 100 til 200 kilo.

De fem sigtede blev anholdt tirsdag formiddag på to forskellige adresser i Rødovre, oplyser Torben Svarrer. Han kan bestemt ikke udelukke, at politiet vil anholde flere i forbindelse med skyderierne, oplyser han.

- Jeg er ret overbevist om, at vi skal ud og hente andre. Efterforskningen pågår stadigvæk, siger politiinspektøren.

Han ønsker ikke at uddybe sagen yderligere.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger har alle sagens parter tilknytning til bandemiljøet, hvor flere af dem har været i periferien af forskellige grupperinger.

Manden, der angiveligt har mistet hashportionen, er langt fra ukendt. I en længere årrække har politiet haft sat ham i forbindelse med forskellige former for kriminalitet.

Få et overblik af konflikten i tidslinjen nedenunder.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

TILTALE

Annonce:
Hvad er din pris, Mette?
Annonce:
Annonce:

... MEGA-GALLERI

Annonce:
Annonce: