Havde uhyggelig mistanke om kæresten: Så satte hun skjult kamera op

En kvinde kunne ikke forstå, hvorfor hendes hund var bange for kæresten. Da hun satte et kamera op derhjemme, afslørede hun hans ækle hemmelighed

Da en 43-årig kvinde bemærkede, hvordan hendes hund Princess blev ved med at gemme sig for hendes kæreste, blev hun så mistænksom, at hun valgte at sætte et skjult kamera op i deres fælles hus i New York.

Heldigvis, for de skjulte optagelser afslørede, hvordan kvindens 39-årige kæreste, Jesus Gutierrez, havde sex med hunden, når de to var alene hjemme.

- Hun (hunden, red.) gemmer sig aldrig. Jeg havde på fornemmelsen, at der foregik noget i mit hus, siger kvinden, som er anonym i medierne, til New York Daily News.

Da hun havde set videoen med beviserne for kærestens seksuelle omgang med hendes kæledyr, konfronterede hun ham med det, og ringede derefter til politiet.

I retten har Jesus Gutierrez indrømmet at have misbrugt hunden seksuelt ’for sin egen seksuelle nydelses skyld’, fremgår det af sagsakterne.

Princess blev efter opdagelsen undersøgt af en dyrlæge, som konstaterede, at hunhunden havde nogle rifter, men nok skulle komme sig.

- For at være ærlig, så er han ikke nogen slet fyr. Han har sikkert gjort sådan, siden han var lille. Han har brug for hjælp, siger den 43-årige hundeejer til mediet.

Danske Henrik har sex med dyr. Hør ham forklare, hvorfor han mener, han skal have lov til det.