Her blev rocker fundet maltrakteret

Den 45-årige blev tævet med et kølle-lignende våben, inden han blev efterladt tæt ved en af Dyrehavens røde porte

HA-medlemmet blev udsat for en så voldsom behandling, at han har været indlagt i respirator. Hans tilstand er fortsat kritisk, men stabil. Foto: google
HA-medlemmet blev udsat for en så voldsom behandling, at han har været indlagt i respirator. Hans tilstand er fortsat kritisk, men stabil. Foto: google
Følg Krimi

Kender du offeret eller har du oplysninger i sagen? Tip os på mail til 1224@eb.dk eller send sms til 1224 (alm. sms-takst)

For foden af et stort egetræ i Dyrehaven blev et 45-årigt fuldgyldigt medlem af Hells Angels natten til torsdag i sidste uge efterladt maltrakteret og og gennembanket.

Mandag fortsætter Nordsjællands Politi efterforskningen af den uhyggelige sag, der har efterladt rockeren i en så alvorlig tilstand, at han fortsat ikke kan afhøres.

Tæsket igennem: Internt opgør bag rocker-afstraffelse

Gået efter ansigtet
Det var en tilfældig forbipasserende, som klokken 01.25 natten til torsdag alarmerede politiet om fundet af den voldsomt medtaget mand.

- Vi har hverken nogen mistænkte eller sigtede i sagen på nuværende tidspunkt, men vi kan se på sporene omkring findestedet, at det også er gerningsstedet, fortæller efterforskningsleder Henrik Gunst til Ekstra Bladet.

Den 45-åriges skader er ifølge politiet primært koncentreret omkring den øvre del af kroppen.

- Der er ingen tvivl om, at man er gået efter hans hoved, siger Henrik Gunst, der i sin karriere 'aldrig har set noget lignende'.

Den 45-årige er ifølge Ekstra Bladets oplysninger et fuldgyldigt medlem af Hells Angels og arbejder som tatovør. Den voldsomme gennembankning er ifølge kilder med indsigt i miljøet sket i forbindelse med en sortlistning af det 45-årige medlem.

Smidt ud i Bad Standing
Medlemmet skulle tilsyneladende smides ud i Bad Standing, fordi der angiveligt var en økonomisk intern kontrovers i klubben.

Nordsjællands Politi har ikke ønsket at kommentere Ekstra Bladets oplysninger om offerets tilknytning til rockermiljøet samt motivet bag overfaldet.

Rocker fundet gennembanket i Dyrehaven

Om der har været flere gerningsmænd om den 45-årige, kan efterforskerne endnu ikke slå fast.

- Men der er blevet benyttet et stump gerningsvåben til overfaldet, siger Henrik Gunst til Ekstra Bladet.

Politiet søger i den forbindelse fortsat vidner, der kan have set eller hørt noget mistænkeligt om aftenen onsdag 25. maj.

Særligt gæster til teater forestillingen Kong Arthur i Ulvedalene i Dyrehaven, kan måske have bemærket noget, hvis de har forladt Dyrehaven gennem den røde port ved Fortunen Hotel og Restaurant, hvor den 45-årige blev fundet.

Har man oplysninger kan Nordsjællands Politi kontaktes på 49 27 14 48.

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Fronten forstærkes - velkommen til Finland og Sverige

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+