Her blev rocker fundet maltrakteret

Den 45-årige blev tævet med et kølle-lignende våben, inden han blev efterladt tæt ved en af Dyrehavens røde porte

HA-medlemmet blev udsat for en så voldsom behandling, at han har været indlagt i respirator. Hans tilstand er fortsat kritisk, men stabil. Foto: google
HA-medlemmet blev udsat for en så voldsom behandling, at han har været indlagt i respirator. Hans tilstand er fortsat kritisk, men stabil. Foto: google

Kender du offeret eller har du oplysninger i sagen? Tip os på mail til 1224@eb.dk eller send sms til 1224 (alm. sms-takst)

For foden af et stort egetræ i Dyrehaven blev et 45-årigt fuldgyldigt medlem af Hells Angels natten til torsdag i sidste uge efterladt maltrakteret og og gennembanket.

Mandag fortsætter Nordsjællands Politi efterforskningen af den uhyggelige sag, der har efterladt rockeren i en så alvorlig tilstand, at han fortsat ikke kan afhøres.

Tæsket igennem: Internt opgør bag rocker-afstraffelse

Gået efter ansigtet
Det var en tilfældig forbipasserende, som klokken 01.25 natten til torsdag alarmerede politiet om fundet af den voldsomt medtaget mand.

- Vi har hverken nogen mistænkte eller sigtede i sagen på nuværende tidspunkt, men vi kan se på sporene omkring findestedet, at det også er gerningsstedet, fortæller efterforskningsleder Henrik Gunst til Ekstra Bladet.

Den 45-åriges skader er ifølge politiet primært koncentreret omkring den øvre del af kroppen.

- Der er ingen tvivl om, at man er gået efter hans hoved, siger Henrik Gunst, der i sin karriere 'aldrig har set noget lignende'.

Den 45-årige er ifølge Ekstra Bladets oplysninger et fuldgyldigt medlem af Hells Angels og arbejder som tatovør. Den voldsomme gennembankning er ifølge kilder med indsigt i miljøet sket i forbindelse med en sortlistning af det 45-årige medlem.

Smidt ud i Bad Standing
Medlemmet skulle tilsyneladende smides ud i Bad Standing, fordi der angiveligt var en økonomisk intern kontrovers i klubben.

Nordsjællands Politi har ikke ønsket at kommentere Ekstra Bladets oplysninger om offerets tilknytning til rockermiljøet samt motivet bag overfaldet.

Rocker fundet gennembanket i Dyrehaven

Om der har været flere gerningsmænd om den 45-årige, kan efterforskerne endnu ikke slå fast.

- Men der er blevet benyttet et stump gerningsvåben til overfaldet, siger Henrik Gunst til Ekstra Bladet.

Politiet søger i den forbindelse fortsat vidner, der kan have set eller hørt noget mistænkeligt om aftenen onsdag 25. maj.

Særligt gæster til teater forestillingen Kong Arthur i Ulvedalene i Dyrehaven, kan måske have bemærket noget, hvis de har forladt Dyrehaven gennem den røde port ved Fortunen Hotel og Restaurant, hvor den 45-årige blev fundet.

Har man oplysninger kan Nordsjællands Politi kontaktes på 49 27 14 48.