Her er forbryder-billedet der vil hjemsøge dig i dine mareridt: Se hvorfor

Dæmonisk: 24-årige Morgan Joyce Varn blev anholdt for væbnet røveri og kidnapning - men det der skræmmer hele verden er hendes tatoverede sorte øjne

Forbryderbilledet af den 24-årige Morgan Joyce Varn skræmmer nu hele verden. Kan du selv se hvorfor?(Foto: All Over Press)
Forbryderbilledet af den 24-årige Morgan Joyce Varn skræmmer nu hele verden. Kan du selv se hvorfor?(Foto: All Over Press)
Følg Krimi

Det er sjældent, at et forbryder-billede i den grad kan skræmme hele verden, men det har et relativt frisk forbryder billede fra Lancaster County i staten South Carolina i USA i den grad gjort. Billedet blev taget den 24. april af Lancaster County Sheriff's Office, der har lagt det ud på sin facebook. Og det forestiller den kun 24-årige Morgan Joyce Varn, der samme dag blev anholdt og fængslet sigtet for både væbnet røveri og kidnapning. Men det er ikke selve forbrydelsen, der skræmmer folk helt vildt. Det er helt klart forbryderbilledet af den kraftig tatoverede Morgan Joyce Varn, der virker skræmmende dæmonisk, fordi hun også har fået tatoveret sine øjen-æbler sorte.

Den store amerikanske tv-station Fox News offentliggjorde billede og historien på sin Facebook med overskriften: Her er forbryderbilledet der vil hjemsøge dig i dine mareridt.

Og siden er billedet gået viralt i hele verden. Og man forstår hvorfor.

Det er hverken tatoveringerne på hendes hals, eller det tatoverede hjerte på hendes kind eller den tatoverede skrift ved hendes øjenbryn eller tatoveringerne i panden, der har skræmt folk fra vid og sans. Det er derimod hendes uhyggeligt sorte øjen-æbler, som hun også har fået tatoveret i den skræmmende farve.

Hjemsøgt af en dæmon
På de sociale medier har folk selvfølgelig kommenteret det usædvanlige billede.

En skrev: Det er dæmonisk. Hun er hjemsøgt.

En anden skrev: Kvinden ser jo ud, som om hun er hjemsøgt af en dæmon.

En tredje skrev: Jeg forstår ikke engang, hvad det er, jeg ser her.

Mens en fjerde skrev: Hvad satan er der galt med hendes øjne.

På Fox News Facebook har en læser også skrevet:

- Hun ligner en person, der dræber sin mand lige efter hun har haft sex med ham.

En anden skrev:

- Jeg tænker lidt på, om politiet vil lade hende betale sin kaution med sjælene fra hendes fjender.

Huset blev belejret af politiet
Episoden startede med, at politiet fik et nødopkald i forbindelse med forbrydelsen. Og da de ankom til en adresse meget tæt på politistationen fandt de et 25-årigt offer lige foran huset, hvor den 24-årige Morgan Joyce Varn boede. Han fortalte, at han var blevet inviteret ind i huset. Men kort efter blev han udsat for vold og truet med en pistol og fik stjålet sin mobiltelefon og sine penge.

Morgan Joyce Varn udførte ifølge politiet i Lancaster County forbrydelsen sammen med sin 23-årige ven Jonathan Mikael Robinson, der også blev anholdt ved samme lejlighed. Politiet belejrede i øvrigt huset i flere timer, hvor de to sammensvorne ikke ønskede at overgive sig til politiet. I stedet truede de med at dræbe andre tilstedeværende i huset med en pistol, der også senere blev beslaglagt af politiet. Men til sidst overgav parret sig.

Den 23-årige Jonathan Mikael Robinson blev også anholdt for væbnet røveri og kidnapning. (Foto: Lancaster County Sheriff's Office)
Den 23-årige Jonathan Mikael Robinson blev også anholdt for væbnet røveri og kidnapning. (Foto: Lancaster County Sheriff's Office)
 

 

 

 

 

 

 

Seneste nyt

Selv #metoo-entusiastiske kvinder må medgive

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.