Her er forsvundne Dortes sidste besked

Familien opfordrer alle til at kigge i skure, sommerhuse, kolonihaver, vand og andre steder, hvor hun kan tænkes at være

Denne overvågning fra naboens kamera viser forsvundne Dorte Larsen, da hun forlader sit hjem og går forbi naboens matrikel.

Ved du noget? Kontakt os på 1224@eb.dk eller SMS/MMS på 1224 (koster alm. takst)

Sytten ord på en lille, hvid seddel afsluttet med 'Mor' er Dorte Larsens sidste besked, før hun forlod hjemmet på Gemmas Alle i Kastrup fredag formiddag omkring klokken 10.23.

Umiddelbart en seddel, der ikke får nogle alarmklokker til at ringe.

Men siden hun lagde beskeden, har hendes mand, Claus Larsen, og hendes tre børn ikke hørt fra hende. De sidder nu i uvished om, hvad der er sket med deres elskede hustru og mor, og håber på et livstegn.

Dorte Larsen efterlod denne besked, før hun gik fra hjemmet.
Dorte Larsen efterlod denne besked, før hun gik fra hjemmet.

På en overvågningsvideo fra naboens overvågningskamera, kan man se den 45-årige dagplejemor gå forbi med faste skridt.

Men det er sidste spor, og familien håber, at andre har overvågnings-optagelser, der kan give en større ide om hendes rute.

De har været ude og lede igen i dag, men mandag eftermiddag er der ikke noget nyt, siger Claus Larsen til Ekstra Bladet. Han har dog en opfordring til alle.

- Alle skal være opmærksomme i morgen, når de møder på arbejde, da der har været lukket mange steder på grund af julen. Kunne hun gemme sig der, spørger han.

Efterlysningsplakater hængt op
Selv om det er hårdt at tænke på, så er han også realistisk om, at hun kan have valgt at slutte livet frivilligt.

- Men det er bare så uvirkeligt og utænkeligt for hende. Så skal det være slået helt klik. Det fatter jeg slet ikke. Eller også er der noget, jeg ikke har vidst, siger han.

Politiet har søgt efter Dorte Larsen på stier og veje i Kastrup og med hunde og helikopter, men også organisationen 'Forsvundne Personer' er gået ind i eftersøgningen, og stifter og administrator Sofie Søndergaard følger hele tiden med i, hvor folk har ledt, via app'en 'Forsvundet.nu'.

Billedet til venstre er det sidst kendte billede af Dorte Larsen fra naboens overvågningskamera. Her kan man se den sorte jakke med pelskrave, hun var iført. Privatfotos
Billedet til venstre er det sidst kendte billede af Dorte Larsen fra naboens overvågningskamera. Her kan man se den sorte jakke med pelskrave, hun var iført. Privatfotos
 

Men der er ingen nye spor at gå efter.

- Der er ved at blive hængt efterlysningsplakater op nu som et privat initiativ, siger Sofie Søndergaard til Ekstra Bladet og opfordrer også alle til at tjekke skure, sommerhuse og kolonihaver, nu hvor folk måske er kommet hjem fra juleferie.

Sporløst forsvundet: Her er det sidste billede af Dorte

- Og så har jeg en opfordring til, at hvis Dorte selv læser med og synes, det er svært at kontakte familien, fordi hun har fundet ud af, at hun er efterlyst, så kan hun ringe til mig døgnet rundt, siger hun.

En lykkelig familie
Dorte Larsen har aldrig været forsvundet før, og selv om Claus Larsen selv har sagt til politiet, at hustruen forlod hjemmet i nedtrykt sindstilstand, er der ikke tale om, at hun har været meget deprimeret.

- Det skal forstås sådan, at hun har været lidt ked af det og ikke rigtig har haft overskud til at glæde sig over, at det var jul, og vi snart skulle holde nytår, siger han og tilføjer, at det slet ikke har været sådan, at han har tænkt, at hun skulle i behandling.

Han beskriver dem som en lykkelig familie.

- Jeg har kendt Dorte, siden jeg var 15 år. Vi har kendt hinanden over 30 år. Vi skulle have sølvbryllup næste år. Jeg vil faktisk betegne os som en meget, meget lykkelig familie, siger han og tilføjer:

- Dorte har altid været enormt vellidt af alle og ekstremt udadvendt. Hun er dagplejer til dagligt og har kun positive forældre. Jeg tror ikke, at der er nogen, der ikke bryder sig om Dorte. Hun er elsket af ekstremt mange mennesker.