Annonce:
Annonce:

Her skjulte morderen Lisa

Fundet efter fem dage: Med vold og magt blev liget af teenagepigen mast ind i et 24 centimeter smalt skab

Annonce:
Følg Krimi

SKARABORGS TINGSRÄTT (EKSTRA BLADET): Med mund og næse tapet til og helt afskåret fra at skrige på hjælp hængte morderen Lisa med en løkke af blå snor.

Da livet var klemt ud af Lisa Holm, blev liget i al hast kørt 2,6 km væk til gården Martorp.

I skuret, hvor den nu drabs-anklagede 35-årige mand fra Litauen og hans bror plejede at skifte tøj, blev liget af den 165 cm høje svenske teenagepige mast ind i et højt orange garderobeskab i metal.

Forsvandt sporløst
24 cm har politiets teknikere målt det til i bredden, fortalte anklager Lars-Göran Wennerholm, da han i går indledte sagen i Skaraborgs Tingsrätt – knap fem måneder efter, at Lisa Holm blev fundet dræbt.

Torsdag fortsætter straffesagen, som Ekstra Bladet følger fra retten.

Artiklen fortsætter under billedet...

50742905.jpg

Annonce:

Lisa Holms lig blev fundet fem dage efter, at hun forsvandt nærmest sporløst efter en dag på arbejde på Café på Klostret.

Den dag, hvor hun for første gang selv skulle køre de godt 40 km hjem på knallerten til mor, far og storesøster i Stöpen ved Skövde.

Hørte svage stemmer
Familien havde gennemgået det nøje – og Lisa havde taget fornuftigt tøj på til turen hjem. Lyserød vindjakke og et par joggingbukser over sine jeans.

Kører nu, lød den korte og tilsyneladende ubekymrede sms til faderen klokken 18.22.

Det var det næstsidste, han hørte fra sin datter, for kl. 18.26 kom der ifølge den omfattende forundersøgelse, som Ekstra Bladet er i besiddelse af, endnu et opkald fra Lisas mobil.

I den anden ende kunne han høre svage stemmer. Få timer efter stod det klart for ham, at noget var gået grueligt galt, da han fandt Lisas knallert efterladt med nøglerne i tændingen.

Annonce:

Hvad datteren gennemlevede de næste og sidste øjeblikke af sit alt for korte liv, før familien fik den ubærlige besked om det grufulde fund, ved kun morderen.

Artiklen fortsætter under billedet...

50742881.jpg 

Stirrede på drabstiltalt
Om gerningsmanden har lokket sit offer med sig over i laden på den anden side af vejen eller slæbt hende med vold og magt er uvist.

Men i den røde træbygning mindre end 20 meter fra sin arbejdsplads, har Lisa Holm gennemgået rædsler, som ingen forældre bør være tvunget til overhovedet at forestille sig deres børn udsat for.

Sad ansigt til ansigt
I går valgte mor, far og storesøster at sidde ansigt til ansigt med manden, den 35-årige anklagede Nerijus Bilevicius, som ifølge anklagemyndigheden har myrdet deres Lisa, i retten.

Lisas far, en yderst specialiseret militærmand, stirrede flere gange på ham. Tog brillerne af og på og gned sig i øjnene.

Artiklen fortsætter under billedet...

48323156.jpg 

Annonce:

Lisas mor bevarede udadtil roen, mens hendes nu eneste datter et kort øjeblik brød sammen, da anklageren gennemgik den tiltaltes DNA-spor på lillesøsterens bukser.

Retssagen fortsætter i dag.

Ekstra Bladet følger sagen direkte fra retten.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
’Man behøver ikke have ondt af Joachim, men...’
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: