Her tæver teenagepiger dreng der ville beskytte autistisk ven

De to piger er blevet politianmeldt og bortvist fra skolen

To engelske teenagepiger fra Emersons Green, Bristol, er blevet bortvist fra deres skole og politianmeldt efter en episode, hvor de tæver en 14-årig dreng.

14-årige Jack Andrews havde begået den brøde, at lægge sig imellem, da pigerne drillede hans autistiske ven.

Det fik de to piger - på 14 og 15 år -  til at slå og sparke løs på drengen, der slap fra mødet uden alvorlige skader, men med blå mærker, en øm kæbe og hovedpine.

Videoen er filmet af Jacks ven den 7. juni. Jacks mor, Clare, er stolt af sin søn:

- Vi har opdraget ham til at man ikke slår på piger og det kan man tydeligt se på optagelsen. Som hans mor var det forfærdeligt at se hvad de gjorde. Jeg så kun det første spark og måtte kigge væk. Jeg har ikke været i stand til at se resten af videoen, forklarer hun til engelske Metro.

En talsmand fra det lokale politi fortæller til Metro, at man er i gang med at undersøge episoden. Videoen er blevet set mere end 600.000 gange, siden Jack selv delte den sidste torsdag:

- Han delte den på Facebook, fordi han gerne vil sende et signal om at den slags voldelig opførsel ikke er ok, forklarer den 14-åriges mor.

I sidste uge gik en anden historie der vedrører autisme viralt. Et hjerteskærende billede af Hallee Sorenson, der fejrer fødselsdag helt alene. Hun havde inviteret sine klassekammerater til fest, men ingen dukkede op.