Annonce:
Annonce:

Her trækker politi pistol mod mænd i lyskryds

Efter to mænd blev ramt af skud på en cafe i Valby sent torsdag, kom nogle helt andre mænd forbi, som politiet trak pistoler mod

To mænd med foreløbigt ukendt identitet kom efterfølgende farende i en hvid Citroën, hvorefter de steg ud og højlydt bevægede sig hen mod politiet, fortæller Ekstra Bladets mand på stedet. Passageren blev efterfølgende anholdt og ført væk af politiet. (Foto: Kenneth Meyer)
Annonce:
Følg Krimi

Ved du noget om sagen? Skriv en mail til 1224@eb.dk eller send en sms til 1224 (koster alm. takst)

Politiets teknikere har hele natten til fredag arbejdet på et gerningssted på Valby Langgade i Valby i København, efter ukendte gerningsmænd affyrede syv skud med et håndvåben gennem en caferude.

To mænd sidst i 20'erne blev ramt, og de ligger derfor begge på hospitalet nu.

Store, tydelige skudhuller i cafévinduerne tidligt fredag morgen. (Foto: Kenneth Meyer)

- De er ikke døde, men mere kan jeg ikke sige om deres tilstand, siger Bo Hass Jensen, der er efterforskningsleder i politikredsen, til Ekstra Bladet fredag morgen.

Dramaet stoppede dog ikke der. Et stykke tid efter skyderiet, kommer to andre mænd nemlig til gerningsstedet, mens politiets teknikere arbejdede ved cafeen. Det fortæller Ekstra Bladets mand på stedet.

Annonce:

- Det ender med, at en betjent trækker sin pistol og peger den ned i jorden, fordi de her to mænd er meget frembrusende, siger Ekstra Bladets mand, der overværede hele episoden.

Artiklen fortsætter under billedet:

Mændene var så frembrusende, at en betjent trak sin pistol og pegede den ned i jorden foran den ene mand (Foto: Kenneth Meyer)
Mændene var så frembrusende, at en betjent trak sin pistol og pegede den ned i jorden foran den ene mand (Foto: Kenneth Meyer)

Parkerede midt i kryds
De to mænd kom kørende med høj fart mod cafeen, og bremser så op og standser midt i et lyskryds.

- Derefter træder de ud af bilen og er meget frembrusende. Da betjenten trækker pistolen, knæler den ene mand på jorden, mens andre betjente tager sig af den anden mand, siger Ekstra Bladets udsendte.

De bliver begge visiterede, og det samme gør bilen, de kom kørende i.

- Manden, som flere betjente måtte tage sig af, vil ikke rigtigt samarbejde med politiet, selv om de taler med store ord, og så bliver han altså lagt i håndjern og sat i en patruljevogn, som kører væk med ham, siger Ekstra Bladets mand.

Den første, knælende mand får efter en kort snak lov at køre væk. Lidt senere kommer han dog tilbage igen og snakker.

Annonce:

Ekstra Bladet har forsøgt at få efterforskningslederen hos politiet til at kommentere hændelsen, men det har ikke kunnet lade sig gøre. De to mænds sammenhæng til skyderiet er derfor ukendt.

Artiklen fortsætter under billedet:

Skød med håndvåben
Københavns Politi fik anmeldelsen om skyderiet klokken 23.33 torsdag aften. De har endnu ingen anholdte gerningsmænd, men kort tid efter episoden fandt man en udbrændt bil i Rødovre.

- Vi undersøger, om der er en sammenhæng mellem bilen og skyderiet. Derudover har vi ikke noget motiv, men terror har slet ikke været i vores tanker, siger Bo Hass Jensen, der er efterforskningsleder, til Ekstra Bladet.

Ekstra Bladet har talt med et vidne, som fortæller, at hun hørte omkring syv skud, da hun skulle til at lægge sine børn i seng.

- Det sagde, bang, bang, bang. Jeg var lidt i tvivl, om det var skud, men ti minutter efter kom der massiv politiudrykning. Altså virkelig mange politibiler, siger vidnet, der fortæller, at der også er flere ambulancer på stedet.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Støjbergs første politiske udspil er at ramme folk i den tredje verden
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: