Hidsig teenager anholdt tre gange på samme dag

Alle tre gange blev manden sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen

En teenager fra Næstved havde mandag tilsyneladende lidt svært ved at styre sit temperament. Derfor blev han anholdt tre gange på samme dag.

Den 19-årige mand blev første gang anholdt kort før klokken 11 mandag morgen. Politiet blev tilkaldt efter en anmeldelse om en person, der stod og sparkede på en rude på Parkvej. Den 19-årige kom hjem, mens betjentene var på stedet.

- Han var åbenbart ikke tilfreds med politiet, for han skældte en af betjentene ud. Han blev anholdt, afhørt og efter at være faldet lidt ned, blev han løsladt igen klokken 11.10, skriver Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi i en døgnrapport.

Kort før kl. 16 henvendte den 19-årige sig på politistationen i Næstved. Her var han ifølge politiet 'opfarende og optrådte aggressivt.' Han blev derfor anholdt og sat i detentionen indtil kl. 17.50.

Kort efter blev politiet igen tilkaldt til uro ved den 19-åriges adresse.

- Da politiet ankom, blev betjentene overfuset af den 19-årige, som sammen med en 18-årig mand fra Næstved spyttede på politibilen. De blev begge anholdt klokken 18.29 og fik en overnatning i detentionen på politistationen, inden de blev løsladt omkring klokken 6 tirsdag morgen, står der i rapporten.

Alle tre gange blev manden sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.