Hjemmerøver udså sig helt forkert eks-borgmester

Tidligere borgmester i Holeby Kommune Bjarne Larsen på Lolland fik sig noget af en overraskelse da en hjemmerøver i går bankede på

Bjarne Larsen var borgmester i Holeby Kommune på Lolland fra 1998-2007. Han er uddannet blikkenslager og stillede op for en lokalliste. Foto: PR Foto.
Bjarne Larsen var borgmester i Holeby Kommune på Lolland fra 1998-2007. Han er uddannet blikkenslager og stillede op for en lokalliste. Foto: PR Foto.

En yngre mand fik sig nok lidt af en overraskelse, da han onsdag eftermiddag forsøgte at true sig til eks-borgmesterparrets bil i Holeby på Lolland.

Det skriver Folketidende.

Tidligere borgmester i Holeby Bjarne Larsen og hans kone Ulla var netop kommet hjem fra en tur til byen, da det bankede på.

- Det her er et overfald. Jeg skal bruge bilnøglen, sagde gerningsmanden ifølge 57-årige Ulla, da hun åbnede døren, og han stod med en 10-15 centimeter lang kniv.

Tosset
Da Bjarne Larsen inde i stuen fik at vide af sin kone, at en mand med en kniv ville have deres bil, slog det klik.

- Jeg blev edderbankeme rasende, siger Bjarne Larsen, der for ud i gangen og begyndte at råbe og skrige af manden.

Den 69-årige eks-borgmester får efter eget udsagn gjort røveren bange, og får ham skubbet ud ad døren og låst.

Har det godt
På trods af den voldsomme hændelse, er ægteparret dog OK, fortæller Bjarne Larsen.

- Det er jo ikke det mest behagelige at komme ud for. Og så på en højlys dag, hvor man ikke normalt tænker over det, inden man låser op for nogen, der ringer på.

Der er anholdt en 28-årig mand, der er blevet sigtet for røveriforsøget.