Hjemmerøveri: Ældre ægtepar bundet med strips og angrebet med peberspray

Et ældre ægtepar blev 12. august udsat for groft røveri og overfald i deres hjem uden for Aabybro. Politiet søger vidner, der har været på stedet tidligt om morgenen

Politiet har frigivet dette foto af to sorte strips, som gerningsmændene bandt det ældre ægtepar med under røveriet. Der blev desuden anvendt peberspray mod ægteparret. Politifoto
Politiet har frigivet dette foto af to sorte strips, som gerningsmændene bandt det ældre ægtepar med under røveriet. Der blev desuden anvendt peberspray mod ægteparret. Politifoto
Følg Krimi

Der var tale om et groft røveri, da et ældre ægtepar om morgenen mandag 12. august blev overfaldet med peberspray i deres hjem en gård beliggende mellem Biersted og Aabybro. Nordjyllands Politi oplyser nu, at ægteparret desuden blev bundet med to sorte strips under røveriet.

Indtil nu har politiet arbejdet ud fra et bredt tidsrum, men det er nu blevet indsnævret til mellem klokken 4.30 og 5.30 om morgenen.

- Det er jo en rigtig grov sag, og vi arbejder intenst med den. Vi har arbejdet med et ret bredt gerningstidsrum, og det har vi nu fået indsnævret. Derfor vælger vi at spørge offentligheden igen i forhold til, om der er nogen, der ligger inde med nogle oplysninger, siger politikommissær ved Nordjyllands Politi Lene Madsen til Ekstra Bladet.

Hun oplyser, at politiet har modtaget en del henvendelser siden deres sidste udmelding, som de fortsat arbejder ud fra. Derfor håber de, at oplysningen om det indsnævrede tidsrum for hjemmerøveriet kan kaste flere henvendelser af sig.

De søger særligt efter vidner, som har set personer eller mistænkelige køretøjer i området.

- Det er jo et tidligt tidspunkt på dagen, så det kan jo være noget med, at man har set en bil, der holder parkeret i siden af vejen eller noget lignende. Og det kan der selvfølgelig være mange grunde til, men det kan være en information, der kan være vigtig for os og vores videre efterforskning, siger Lene Madsen.

Politiet oplyser, at de to gerningsmænd var maskerede på gerningstidspunktet, er mellem 20 og 30 år gamle og almindelige af bygning og bar mørkt tøj.

Nordjyllands Politi kan kontaktes på telefon 114, hvis man har oplysninger i sagen.

Mere fra Ekstra Bladet+

Kristendemokraterne ligner efterhånden en abort

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+

LIGE NU