Højgravid dræbt med bue og pil: Baby overlevede mirakuløst

En højgravid kvinde blev mandag dræbt med bue og pil af sin eksmand foran sin nye mand og fem børn

Sana Muhammed mistede livet, da hendes eksmand skød hende med en pil i maven. Privatfoto
Sana Muhammed mistede livet, da hendes eksmand skød hende med en pil i maven. Privatfoto

35-årige Sana Muhammed var gravid i ottende måned, da hendes eksmand mandag morgen valgte at dræbe hende ved hjælp af en armbrøst. Det uhyggelige drab fandt sted i bydelen Ilford, der ligger i det østlige London.

Pilen fra armbrøsten var stadig i Sana Muhammeds mave, da hun blev hastet til hospitalet, mens læger håbede at kunne redde hendes ufødte søn.

Det skriver Evening Standard.

Læger på det lokale hospital udførte et kejsersnit på Sana Muhammed for at redde barnet. Operationen lykkedes, og hendes lille dreng, der senere har fået navnet Ibrahim, overlevede. Han er nu indlagt på neonatal-afdelingen, da han er født en måned før tid.

Sana Muhammeds nye mand, Imatiz Muhammed, fortæller til Evening Standard, at pilen fra armbrøsten ramte Sanas hjerte.

- Pilen sad i hendes hjerte, men den ramte ikke det ufødte barn, den var blot nogle centimeter fra at ramme. De opererede hende med pilen stadig i hjertet, da det ville have været for farligt at tage den ud, forklarede han til det britiske medie.

Sana Muhammed døde tre timer efter kejsersnittet af sine kvæstelser.

Amerikansk dørmand skuddræbt af politiet

Drabt foran familien
Imtiaz Muhammed var på vej ud i familiens skur med en papkasse den fatale mandag morgen, da han fik øje på eksmanden, Ramanodge Unmathallegadoo, ude i skuret.

Unmathallegadoo var bevæbnet med en ladt armbrøst, hvilket fik Imtiaz Muhammed til at løbe ind til Sana og hendes fem børn. Han råbte, at de skulle løbe væk, men kort efter så han sin kone blive ramt i maven af den dødelige pil.

- Han skød hende. Jeg kan lade være at tænke på, om pilen var tiltænkt mig. Alle børnene var der, det er helt forfærdeligt, har Imatiz Muhammed udtalt.

Sana Muhammed havde tre børn fra sit ægteskab med Unmathallegadoo. Hun havde to børn og et på vej med sin anden mand, nu enkemand Imtiaz Muhammad.

Ramanodge Unmathallegadoo blev anholdt på stedet. Han blev først sigtet for mordforsøg, men senere ændrede politiet i Østlondon sigtelsen til drab, da Sana Muhammed døde.

Lastbil kilet fast under bro: Ringvej spærret i begge retninger