Annonce:
Annonce:

Hotel-brand i Aalborg: Gæster evakueret

Onsdag formiddag blev hotelgæster evakueret fra hotellet Scandic Aalborg City, efter røg fra en brand i teknikrummet bredte sig til samtlige af hotellets etager

Annonce:
Følg Krimi

Onsdag morgen lød brandalarmen på hotellet Scandic Aalborg City nær Aalborg Kongres nær Aalborg Kongres & Kulturcenter.

Hotellets gæster var allerede evakueret, da brandvæsenet dukkede op fem minutter efter og satte 'massivt ind' med to hold røgdykkere for at sætte en stopper for branden.

- Da vi ankom, var alle 70-100 overnattende gæster evakueret ud af bygningen Der var ild i et teknikrum i kælderen, og det fik vi slukket. Efterfølgende var der faktisk røgudvikling på hotellets samtlige otte etager. Vi satte ind massivt for at få slukket branden og få udluftet for røgen, siger indsatsleder ved Nordjyllands Beredskab Anders Brosbøl til Ekstra Bladet.

Røgskader i kælderen
Ingen personer kom til skade ved branden, men der er sket brandskader i teknikrummet og skader fra røgen i kælderen.

Annonce:

- Der er kun brandskader i teknikrummet, men der er røgskader i hele kælderen, i p-kælderen under Scandic og på vej ind i Aalborg Kongres og Kultur Center, der er bygget sammen med hotellet, siger indsatslederen.

Ifølge indsatslederen er branden nu under kontrol, og hotellet er så småt ved at overtage håndteringen af situationen. Hotellet er blandt andet i gang med at flytte gæsterne til andre hoteller i byen.

Det skal du gøre, når sirenen lyder i Danmark

--------- SPLIT ELEMENT ---------

En kvinde bosat i Aarhus blev sidste år dræbt med 24 knivstik på en motorvej i Tyskland. Hør mere i ugens udgave af 'Afhørt' herunder eller i din podcast-app.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Nej, Mette - Danmark kan ikke mere nu
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: