Annonce:
Annonce:

Huggede kniv i ryggen på offer hos frisør: Fængslet

Brutalt og farligt overfald i Vollsmose førte til sammenklappet lunge hos offer. 32-årig mand varetægtsfængslet i foreløbig fire uger

En mand er angiveligt blevet knivstukket, mens han var ved at blive klippet i indkøbscenteret Vollsmose Torv

Annonce:
Følg Krimi

To gange huggede en 32-årig mand fra Odense ifølge sigtelsen mod sig en kniv dybt ind i ryggen på sit offer, så hans ene lunge klappede sammen.

Det skete klokken 12.19 i baglokalet til 'Q’s Barbershop' i indkøbscentret Vollsmose Torv i Odense-bydelen Vollsmose fredag middag, og blot en time senere blev den formodede gerningsmand anholdt af en patrulje fra Fyns Politi.

Lørdag blev den 32-årige mand fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Odense sigtet for legemsangreb af særlig rå, brutal eller farlig karakter samt ulovlig besiddelse af en kniv på et offentligt tilgængeligt sted.

Efter godt halvanden times retsmøde blev han varetægtsfængslet i foreløbig fire uger.

Grundlovsforhøret blev på senioranklager Stefan Kristensens begæring holdt for lukkede døre af hensyn til efterforskningen.

Dommeren gav trods både Ekstra Bladets og den sigtedes egen protest over dørlukning anklageren medhold i begæringen med begrundelse i, at der angiveligt er en endnu ikke identificeret medgerningsmand på fri fod.

Inden dørene blev lukket for offentligheden, stod det klart, at den 32-årige, som er tidligere straffet for anden personfarlig kriminalitet, nægter sig skyldig i sigtelsen.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Nej, transkønnnede kan ikke skifte fra mande- til kvindefængsel
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: