Huggede mors hoved af fordi hun bad om hjælp

23-årig mand fra Florida huggede sin mors hoved af med en økse, fordi hun bad ham om hjælp til at flytte nogle kasser

Marua Suarez Cassagnes nytårsaften endte grumt, da hendes 23-årige søn valgte at hugge hendes hoved af med en økse i deres hjem i Florida. Det skriver NBC News.

Den 23-årige Christian Jose Gomez er skizofren og i forvejen kendt af politiet for mindre forbrydelser. Denne slår dog alt andet.

Manden har nemlig efter forbrydelsen fortalt politiet, at han havde planlagt mordet på moderen i to dage. Han var nemlig irriteret over, at hun havde bedt ham om at sætte nogle kasser op på loftet.

Da hovedet var hugget af, puttede han det i skraldespanden. Han kunne dog ikke løfte moderens krop i skraldespanden også, så han lod det bare sidde ved siden af.

- Han efterlod hende bare siddende der ved siden af skraldespanden. Bagefter gik han tilbage til garagen for at tørre blodet op, men da han opdagede, at han ikke kunne få det væk, gik han, siger den lokale sherif Bob Gualtieri til mediet.

En god mor
Det var Marua Suarez Cassagnes anden søn, der opdagede sin mor ved siden af skraldespanden. Han havde været hjemme, mens det hele stod på, men havde ifølge politiet ikke opdaget noget.

Senere fandt politiet gerningsmanden nogle gader væk og anholdt ham.

En kusine fortæller til NBC News, at den unge mand ellers var en god person, men at sygdommen havde taget over.

- Hun var en virkelig god mor, og Christian var helt normal, indtil han blev 20 år. Det hele er så forvirrende og skræmmende, siger kusinen.

Den 23-årige er sigtet for mord.