Hun dræbte sin datter på hotelværelse og smed liget i skraldespanden

Liget af to måneder gammel pige er ikke blevet fundet

Den 32-årige italienske mor Federica Boscolo-Gnolo dræbte sin to måneder gamle datter på et hotelværelse i London og smed liget i skraldespanden. Det er aldrig fundet. (politifoto)
Den 32-årige italienske mor Federica Boscolo-Gnolo dræbte sin to måneder gamle datter på et hotelværelse i London og smed liget i skraldespanden. Det er aldrig fundet. (politifoto)

- Min datter er blevet kidnappet.

Sådan forklarede en 32-årig italiensk mor om sin kun to måneder gamle datter Farahs forsvinden fra et hotel i det centrale London.

Pigen var blevet kidnappet fra hotellet kort efter, at parret var tjekket ind på Lily Hotel nær Earl´s Court lørdag den 24. januar 2015.

Men i dag tilstod den 32-årige Federica Boscolo-Gnolo, at hun selv slog datteren ihjel på hotelværelset og smed liget i en skraldespand.

Trods en intens eftersøgning er liget af den lille pige aldrig blevet fundet.

Tilståelsen faldt ved retten the Old Bailey, hvor den 32-årige erkendte at hun havde dræbt datteren, fordi hun er mentalt syg. I retten blev fremlagt en mentalundersøgelse, der bekræfter sygdommen.

Den 32-årige er varetægtsfængslet på en sikret psykiatrisk afdeling, og hun får sin dom den 8. april.

Moderen nægtede forsætligt drab, men erkendte den mildere bestemmelse om 'manslaughter'.

Tjekkede ind og ud samme dag på hotellet
Federica Boscolo-Gnolo stammer fra Chioggia i det nordlige Italien, men har boet og arbejdet i England siden 2013. Da hun kom til Lily Hotel i det centrale London, havde hun foruden datteren kun få ejendele med sig.

Hun tjekkede ud fra hotellet samme dag, som hun ankom, men uden datteren, og hun ringede senere til sine forældre i Italien.

De blev nervøse for datterens og barnebarnets sikkerhed og fløj til London, hvor de tog datteren med til politistationen Hammersmith, hvor den 32-årige forklarede, at datteren var blevet kidnappet fra hotellet.

Efterforskerne fik dog mistanke til moderen og efter en intens eftersøgning af den lille pige, blev moderen anholdt.

Under retssagen kom det frem, at faderen til Farah ingen kontakt havde med datteren, som han havde afvist faderskabet til.

- Dette er en tragisk sag for alle parter og Boscolo-Gnolo skal leve resten af livet med, hvad hun har gjort, siger kriminalinspektør Jamie Stevenson fra drabsafdelingen hos Metropolitan Police efter tilståelsen i dag.