Hun dyrker så højlydt sex, at hun har fået fængselsstraf

- Hvis du er nået dertil, hvor sengen står og banker på væggen, så stopper du vel ikke?

Caroline Cartwright i 2003, hvor hun var for retten i Sunderland for brud på et polititilhold. Hun har fået tilhold og to betingede fængselsstraffe for at dyrke så højlydt sex, at det generer naboerne. (Foto: Polfoto)
Caroline Cartwright i 2003, hvor hun var for retten i Sunderland for brud på et polititilhold. Hun har fået tilhold og to betingede fængselsstraffe for at dyrke så højlydt sex, at det generer naboerne. (Foto: Polfoto)
Følg Krimi

Dyrker dine naboer meget højlydt sex? Så højlydt, at du har tilkaldt politiet?

Det sidste er måske trods alt et mere drastisk skridt end de fleste er parat til at tage, men det er sket adskillige gange for naboerne til 53-årige Caroline Cartwright fra Tyne and Wear i Nordøstengland.

30 gange har hun fået besøg af politiet efter at naboer har fået nok at bankelyde og skrig fra hende og ægtemanden gennem 38 år, Steve.

Udfaldet blev både polititilhold for brud på den relativt nye lov om anti-social opførsel og to betingede fængselsstraffe for brud på polititilholdet. Ind til videre med det resultat, at hun har siddet i arresthus i flere uger.

Uden at det i øvrigt har gjort det store indtryk, hvilket hun slår fast i et tv-program, som blev vist onsdag aften på Channel 5.

- Hvis du er nået til det punkt, hvor sengen står og banker op på væggen, så stopper du vel ikke?, siger hun, ifølge Daily Mail.

- Efter min mening, så er det sådan det skal være. Slap af. 'go with the flow'. Det er jo ikke sådan, at jeg har sex og tænker 'åh, jeg larmer for meget. Jeg må hellere være stille'.

Jernramme om hovedgærdet
Problemerne for Caroline Cartwright og naboerne startede, da hun flyttede ind med sin mand og placerede sengen lige op ad væggen, der skilte huset fra nabohuset.

Jernrammen om hovedgærdet var dog ikke det eneste, der udløste mere støj end naboen kunne klare. Caroline Cartwright skreg også lystigt, hvilket - ifølge klagerne - gjorde det fuldstændigt umuligt for naboerne at se fjernsyn.

Efter adskillige besøg fra politiet fik hun henstillinger og advarsler, der til sidst mundede ud i et polititilhold for anti-social opførsel.

- Jeg fik forbud mod at lave unødig støj, der kunne høres hos naboen eller udenfor. Så snart jeg fik dem, sagde jeg til politiet, at jeg nok ville ende med at blive anholdt.

Og det blev hun.

To gange bag tremmer
- Da vi kom til politistationen, sagde betjenten: 'nu holder vi op med grine, når vi går indenfor. De prøvede virkelig ikke at grine, forklarer Caroline Cartwright.

Dommeren grinede dog heller ikke. Hverken første eller anden gang hun blev tildelt betingede fængselsstraffe.

Og måske følger flere, selvom hun og Steve har investeret i en mindre støjende seng og lagt gulvtæppe på gulvet i soveværelset.

- Jeg kan ikke se, hvorfor jeg skal holde op med at dyrke sex i mit eget hjem med min mand gennem 38 år. Jeg er overbevist om, at der var langt værre ting, som jeg kunne gøre. Alle synes det er fuldstændigt åndsvagt at sætte mig bag tremmer.

- Der kunne jo faktisk finde rigtige forbrydelser sted, mens de havde travlt med at anholde mig.

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Hjælp danskeren – sænk afgiften på benzin

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+