Hun efterlod sin baby alene i bil i to timer i 31 graders varme: Nu er hun fængslet

En mor fra USA efterlod en kun fire måneder gammel baby i en ekstrem varm bil - politiet måtte slå bilruden i stykker for at redde barnet

Den 35-årige mor Kelly udviste ingen anger over at babyen var efterladt en ekstrem varm bil i to timer.(Foto: Vanderburgh Co. Sheriff's Office)
Den 35-årige mor Kelly udviste ingen anger over at babyen var efterladt en ekstrem varm bil i to timer.(Foto: Vanderburgh Co. Sheriff's Office)
Følg Krimi

En lille kun fire måneder dreng blev reddet i tide, før han døde af hedeslag på bagsædet af en bil på en parkeringsplads i USA ude foran et storcenter.  Babyen svedte kraftig,var dybt frustreret og græd selvfølgelig hjerteskærende. Det har politiet i byen Evansville i staten Indiana oplyst.

Ifølge en pressemeddelelse fra politiet blev babyen efterladt i bilen mandag eftermiddag i mere end to timer uden hverken mad eller drikke. Heldigvis var der en forbipasserende, der hørte babyens gråd og derefter kontaktede politibetjenten Hackworth, der knuste en af bilens ruder for at redde den lille baby ud. Det skriver det amerikanske medie 14 News.

Den kraftigt ophedede baby blev straks bragt til Deaconess Hospital for at blive behandlet og kølet ned. Og netop nu er babyen overleveret til de sociale myndighede i Evansville.

Den 35-årige mor til babyen, Kelly Decorrevont blev anholdt af politiet, da hun endelig vendte tilbage til sin bil. Og hun sidder nu fængslet i Vanderburgh-fængslet.

Moren havde ingen anger
Ifølge politiets pressemeddelelse udviste Kelly Decorrevont ingen anger, da hun blev konfronteret med sit store svigt overfor sin baby. Hun fortalte politiet, at hun ikke engang anede at babyen sad i bilen. I stedet beskyldte hun sin teenage-datter for at have placeret babyen i bilen uden hendes vidende.

I forbindelsen med anholdelsen af den 35-årige mor fandt politiet også en halvrøget cigaret i hendes taske, der blev testet positiv for marihuana. Kelly Decorrevont indrømmede, at hun havde røget marihuana. 

Netop nu er hun sigtet og fængslet for omsorgssvigt. Hun vil igen blive fremstillet i retten på fredag, hvor hun vil modtage en formel sigtelse ved retten i Evansville.

 

 

 

 

 

 

Seneste nyt

Det er ikke mere heltemodigt eller bonusværdigt at være sygeplejerske end sosu

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.