Hund blev forskrækket: Bed baby ihjel

Hund, baby og forældre lå i den samme seng, da den tragiske ulykke skete

Det er hunden Polo her, som desværre kom til at bide den tre dage gamle dreng ihjel (Foto: AP)
Det er hunden Polo her, som desværre kom til at bide den tre dage gamle dreng ihjel (Foto: AP)

Hvad der skulle have været en hyggelig familieaften torsdag i San Diego, USA, endte som et mareridt for helt nyt forældrepar.

De lå i deres seng sammen med deres lille dreng, som netop var blevet født for tre dage siden. I sengen lå også deres to år gamle hund. De så alle lidt fjernsyn, da moderen pludselig kom til at hoste.

Det skriver The San Diego Union-Tribune.

Hostet kom så uventet for hunden, at den i forskrækkelse bed den bare tre dage gamle dreng. Forældrene kørte derefter i al hast sønnen til hospitalet, men hans liv stod desværre ikke til at redde.

Skal i karantæne
Hunden blev fjernet fra hjemmet, mens forældrene var hospitalet. Nu er den i karantæne i et kommunalt dyrecenter. Her skal den være i ti dage for at dyrlægerne kan undersøge, om den har rabies.

- Lige nu virker det hele til at være en meget tragisk hændelse, siger betjent Tu Nguyen, der arbejder hos de lokale politis afdeling for børnemishandling, ifølge det lokale medie.

Efter de ti dage på centret skal forældrene selv bestemme, hvad der så skal ske med hunden, som er en terrier-mix af blandt andet amerikansk staffordshire.

14 amerikanske børn blev dræbt af hunde i 2015.