Hund testet positiv for heroin og metamfetamin

Under anholdelsen af en 40-årig mand i Californien gjorde politiet en ubehagelig opdagelse - hans hund var høj på stoffer

Hunden Bubba opførte sig mærkeligt, hvilket gav anledning til en urinprøve (Foto: Politifoto)
Hunden Bubba opførte sig mærkeligt, hvilket gav anledning til en urinprøve (Foto: Politifoto)

En lille hund ved navn Bubba er stadig ved at komme sig, efter at den blev testet positiv for metamfetamin og heroin, som dens ejer er sigtet for at have givet den. Det skriver CBS Los Angeles.

Det var under en anholdelse af Bubbas ejer, 40-årige Joshua West, at politiet i Tustin i staten Californien, USA, fandt hunden og opdagede, at der var noget galt.

West blev fundet og anholdt på et hotelværelse, hvor hunden også opholdt sig. Der blev desuden fundet flere euforiserende stoffer og brugte nåle.

Hunden opførte sig angiveligt underligt, og den var helt sløv. En urinprøve fra hunden blev testet positiv for både heroin og metamfetamin.

- Det slår mig som temmelig forfærdeligt. Det er første gang, at vi har hørt nogen rapportere om, at et dyr har været påvirket, siger Robert Wright fra politiet i Tustin.

Joshua West var på prøveløsladelse efter en tidligere narkodom. Han er nu blandt andet sigtet for dyremishandling og besiddelse af euforiserende stoffer.

Hvordan Bubba har fået stofferne ind i kroppen, vides endnu ikke.

Når den kommer sig helt, vil det blive muligt at adoptere den, så den kan få et nyt hjem. Den bor i øjeblikket hos dyreværnsorganisationen OC Animal Care.