Hundelufter overfaldet og slået med hundesnor

To hundeluftere overfaldt en tredje, da de tre mænd kom op at skændes om, hvordan man skal lufte hunde

En hundelufter måtte en tur på skadestuen søndag eftermiddag, efter han blev overfaldet af to andre hundeluftere i Hareskoven nordvest for København.

- Det er sådan noget uenighed om, hvordan man skal lufte hunde derude i det område... Den ene får tildelt nogle slag og er for øjeblikket inde at blive undersøgt på skadestuen. Om man slår begge veje, det ved vi ikke endnu, oplyser vagtchef ved Københavns Vestegns Politi, Jørgen Jensen.

Overfaldet skete omkring klokken 14 lørdag. Under episoden blev den ene af hundelufterne slået med en hundesnor, siger Jørgen Jensen.

En forbipasserende fortæller til Ekstra Bladet, at den ene af mændene havde blod løbende ud af øret. Dette kunne politiet dog ikke umiddelbart bekræfte.

Efterforskning stadig undervejs

Politiet er stadig i gang med efterforskningen og afhøringerne for at finde ud af, præcist hvad der skete. Jørgen Jensen kalder det 'et banalt uvenskab omkring nogle hunde.'

Den ene af de tre mænd tilkaldte politiet. De to hundeluftere, der efter sigende stod bag overfaldet, blev anholdt.

- Det er simpelthen for at hitte hoved og hale i, hvad der er sket derude. Jeg kan næppe forestille mig andet, end at de finder ud af, hvem der har gjort hvad, og så er der nogen, der får en sigtelse på halsen, siger han.

Mændene er alle fra Københavnsområdet, men kendte ikke hinanden i forvejen, så vidt politiet ved.

Politiet er umiddelbart mindre bekymrede om, hvorvidt hundeloven blev overholdt, og mere bekymrede om overfaldet.

- Uanset om man skal have hund i snor eller ej, så må man ikke rende rundt og gokke hinanden i hovedet derude. Det vil vi ikke have, siger Jørgen Jensen.

Dyreejere ryger i totterne på hinanden

Han tilføjer, at det ikke er usædvanligt, at hundeejere kommer op at tottes.

- Der er jo følelser udenpå, når det har noget med dyr at gøre. Hvis der er noget, folk kan ryge i totterne på hinanden over, så er det deres hunde. Så har vi forskellige opfattelser af, hvordan vi skal passe vores dyr. Det er noget, der kan få følelserne uden på tøjet, siger han.