Husker du drabet på toårige Bella? Nu er mor og stedfar dømt

Toårige Bella blev fundet i en affaldspose - tævet ihjel af sin egen stedfar

Sådan så politiet efterlysning ud. Tegningen er lavet, før man kendte Bella Bonds identitet. Foto: Suffolk County District Attorney via AP.
Sådan så politiet efterlysning ud. Tegningen er lavet, før man kendte Bella Bonds identitet. Foto: Suffolk County District Attorney via AP.
Følg Krimi

I juni 2015 blev amerikanske toårige Bella Bond fundet i en affaldspose i Boston, da en løber opdagede hende. Ingen vidste, hvem hun var, eller hvad der var sket, og i en måned blev hun i medierne derfor kendt som 'Baby Doe'.

Senere kom det frem, at hun var blevet tævet ihjel af sin stedfar Michael McCartney, der efter drabet forsvandt med Bellas mor Rachelle Bond i en måned.

De blev begge tiltalt for drabet på den lille pige, og i retten har Rachelle Bond forklaret, at Michael McCartney dræbte Bella, fordi 'hun var en dæmon'.

Michael McCartney. Foto: Suffolk County District Attorney's Office via AP.
Michael McCartney. Foto: Suffolk County District Attorney's Office via AP.
 

Mandag blev de begge dømt skyldige i mordet, og onsdag blev det fastslået, at Michael McCartney får livstid bag tremmer, og at der kan tidligst kan blive tale om prøveløsladelse om 20 år. Moderen venter stadig på at få sin strafudmåling.

Det skriver flere amerikanske medier, heriblandt CNN. De skriver samtidig, at det forventes, at Rachelle Bond står til en fængselsstraf på mellem 15 og 25 år.

Rachelle Bond. Foto: Suffolk County District Attorney's Office via AP.
Rachelle Bond. Foto: Suffolk County District Attorney's Office via AP.
 

Under retssagen deltog også Bellas far Joseph Amoroso, der understreger, at hun var Guds gave.

'Bella var et glad og uskyldigt barn, der var fuld af energi. Hun var en gave fra Gud, men hendes liv stoppede i en så ung alder. Bella var, er og vil altid være i mit hjerte og min sjæl, fortalte han i retten ifølge CNN.

Bellas forældre gik fra hinanden, før hun blev født. Joseph Amoroso fik aldrig mulighed for at møde sin datter, og de snakkede derfor kun sammen over telefonen. Han forsøgte at opsøge familien i september 2015, men på det tidspunkt var det allerede for sent.

- Jeg blev frataget min chance for at være Bellas far. Det kan ingen straf ændre, og ingen retfærdighed på denne jord kan fikse den sorg, fortalte han videre.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

Vi indfører et nyt univers

SCORER

JACKPOT