Husspektakler endte helt galt: Bygning evakueret

Politiet blev sendt til en lejlighed i Lyngby, hvor den kvindelige beboer fortalte, at hun var blevet truet og udsat for vold. Manden forskansede sig efterfølgende i lejligheden

Politiet måtte trække deres våben under forhandlingerne med manden. (Foto: Ekstra Bladet)
Politiet måtte trække deres våben under forhandlingerne med manden. (Foto: Ekstra Bladet)

En strid mellem en kvinde og en mand i en lejlighed på Baunehøjvej i Lyngby endte torsdag formiddag i et større drama.

Politiet blev kaldt til lejligheden til husspektakler klokken 11.09 og tog den kvindelige beboer med ud af lejligheden, hvor hun fortalte, at hun var blevet truet og udsat for vold af sin mandlige bekendte, som fortsat befandt sig i lejligheden.

Den 29-årige mand forskansede sig ved politiets ankomst i lejligheden, og kort efter lød der høje brag - formentlig fra et skydevåben.

Politiet valgte umiddelbart efter at evakuere de øvrige beboere i bygningen, hvorefter der blev taget kontakt til gerningsmanden. Ifølge vidner på stedet - og som det ses på billedet herover - havde politiet trukket deres våben.

Dramaet i Lyngby sluttede, da gerningsmanden selv valgte at komme ud af bygningen og lade sig anholde.

- Han havde ikke en pistol på sig, da vi anholdt ham, så vi ved endnu ikke, om bragene kom fra en pistol eller noget andet. Men vi er ved at ransage hans lejlighed, siger den presseansvarlige ved Nordsjællands Politi til Ekstra Bladet.

Har du kendskab til sagen - eller overværede du dramaet - så hører vi gerne fra dig. Tip os på 1224@eb.dk eller sms/mms til 1224 (alm. takst)