Annonce:
Annonce:

Husspektakler i Nicki Billes hjem: Her bliver anholdte ført væk

En mand og en kvinde anholdt efter voldsom ballade hjemme hos tidligere landsholdsspiller Nicki Bille

Først en kvinde og dernæst en mand blev natten til onsdag ført væk af politiet i forbindelse med udrykningen til Nicki Billes hjem i Københavns Sydhavn. Video: Mathias Øgendahl/Kenneth Meyer/LocalEyes
Annonce:
Følg Krimi

En 30-årig mand er stadig indlagt efter voldsomme husspektakler i Nicki Billes hjem i Københavns Sydhavn. Her blev en 23-årig kvinde og en 30-årig mand også anholdt natten efter juledag.

På videoen herover kan du se, hvordan de, iført hvide teknikerdragter, blev ført ud til politibiler.

Københavns Politis centrale efterforskningsleder, Aaron Newman, oplyser ved middagstid til Ekstra Bladet, at de to anholdte i løbet af eftermiddagen anden juledag vil blive fremstillet i grundlovsforhør ved dommervagten i Københavns Byret.

- Her vil sigtelsen fremgå, siger Aaron Newman til Ekstra Bladet.

Efterforskningslederen ønsker på nuværende tidspunkt ikke at oplyse, hvordan husspektaklerne præcist har udfoldet sig, eller hvorvidt der søges efter eventuelle gerningsvåben.

Politiet kan endnu ikke sige noget om, hvad der præcis er foregået i Nicki Billes hjem natten til onsdag. Foto: Kenneth Meyer
Politiet kan endnu ikke sige noget om, hvad der præcis er foregået i Nicki Billes hjem natten til onsdag. Foto: Kenneth Meyer
 

Annonce:

Efterforsker bredt
Den tilskadekomne mand er ikke i livsfare, men skaderne har været 'behandlingskrævende'. Aaron Newman forventer, at politiet får mulighed for at afhøre manden i dag, men vil i øvrigt ikke udtale sig om, hvilke skader vedkommende har pådraget sig.

- Hvad er der foregået ude på adressen?

- Det kan jeg ikke svare på. Vi er stadig i gang med at få afsøgt mulighederne, efterforsker bredt og holder alle teorier åbne.

- Har I fundet våben?

- Nej, det har vi ikke, siger Aaron Newman.

Vold, kokain og fængsel: Sådan smadrede Nicki Bille sin fodboldkarriere

Hundepatruljer og politi-teknikere
Et vidne fortæller til Ekstra Bladet, at hundepatruljer i nat gennemsøgte området omkring Nicki Billes lejlighed. Politiets teknikere gennemgik også Nicki Billes lejlighed, men kørte igen.

- Vi er midlertidigt færdige derude, men vi kan ikke afvise, at der skal være yderligere undersøgelser, sagde efterforskningslederen i formiddag.

Annonce:

Ekstra Bladets mand på stedet fortæller, at der efter klokken 12 igen ankom teknikere til lejligheden, som er en del af et lejlighedskompleks, hvor der primært bor familier. På dørmåtten ved Nicki Billes lejlighed er der blodpletter, som ser relativ friske ud.

Foto: Kenneth Meyer
Foto: Kenneth Meyer
 

Flere naboer har fortalt til Ekstra Bladet, at der ofte er larm fra Nicki Billes lejlighed, og at der kommer en del gæster.

- Der bliver holdt ret mange fester, uanset om det er weekend eller hverdag, lyder det fra en kvinde, der vil være anonym.

Det skulle heller ikke være unormalt, at politiet må tilkaldes til adressen.

Fyret efter voldssag
Nicki Bille er i øjeblikket uden kontrakt, efter at han for nyligt blev fyret i Lyngby efter en voldssag.

Ekstra Bladet har tidligere været i kontakt med Nicki Billes agent i forbindelse med sager om fodboldspilleren. Her har Nikola Jægerfeld Juric udtalt, at Nicki Bille ikke altid har været nem at komme i kontakt med.

Ekstra Bladet har ligeledes været i kontakt med Nikola Jægerfeld Juric angående nattens hændelse, men agenten har ingen kommentar til sagen.

Se også: Ny ballade i nat: Nicki Bille politianmeldt for overfald på dørmand

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Mette har spillet magtbingo hele sit liv
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: