Hvordan han overlever er et mysterium

En mandlig bilist slap på mirakuløst vis med livet i behold efter et voldsomt solouheld i Toronto søndag morgen. Se den vilde optagelse her

En bilist i Canada har nok indset, at miraklernes tid ikke er forbi.

Søndag formiddag blev han hovedpersonen i et voldsomt biluheld, og efter at have set overvågningsbillederne fra ulykkesstedet, vil de fleste nok ikke spå manden mange chancer for at slippe fra det voldsomme uheld med livet i behold.

Krimi WOW! Her overlever gadefejer på mirakuløs vis

På optagelserne, der filmer parkeringspladsen foran et autoværksted i Toronto, ser man pludselig en sort bil komme flyvende over de parkerede biler, for derefter at smadre ind i muren på værkstedet.

Politiet ved endnu ikke, hvad der forårsagede ulykken, men man arbejder ud fra en teori om, at føreren har taget fejl af speeder og bremse.

Samfund TV: Hvor mange kan der mon være i denne minibus?

Den uheldige bilist blev efterfølgende kørt på hospitalet. Han pådrog sig alvorlige, men ikke livsfarlige skader. På trods af det vilde uheld ser han altså ud til at slippe med livet i behold.

Også ejerne af de allerede parkerede biler må føle sig en smule heldige. På parkeringspladsen holdt der nemlig flere dyre Porscher og audier. Derfor var det måske lidt held i uheld, at den forulykkede bil fløj så højt over bilerne, at den altså ikke ramte de dyre køretøjer.

Se de vilde billeder fra ulykken i klippet over artiklen!

Ingen kunne se bilen fra vejen. Julian kæmpede for sit liv i otte dage, før han blev fundet. Krimi Overlevede otte dage i bilvrag