Hypnotisør sigtet for sexmisbrug: Nu har flere kvinder meldt sig

Den 42-årige behandler er sigtet for at have seksuelt misbrugt en 16-årig pige, der var i behandling hos ham. Nu har flere kvinder meldt sig

Ved du noget? Kontakt os på 1224@eb.dk eller SMS/MMS på 1224 (koster alm. takst)

Seks kvinder har anmeldt en 42-årig hypnotisør fra Rødovre for seksuelle overgreb, mens de var i behandling hos ham.

Det sker efter omtale i blandt andet Ekstra Bladet af, at manden er sigtet for at have misbrugt en 16-årig pige seksuelt mindst otte gange gennem et år fra juli 2015 til juni i år, mens hun var 15 og 16 år.

Overgrebet skete i mandens nu nedlagte klinik Hypnotic i Rødovre Centrum 281.

Krimi Hypnotisør sigtet for at sexmisbruge 16-årig: 'Følelsen sad i skridtet'

Sagen var tiltænkt at køre som en tilståelsessag i sidste uge, og ifølge retsmødebegæringen misbrugte han pigens behandlingsmæssige afhængighed, mens hun var lagt i hypnose, til at foretage overgrebene på sin hypnoseklinik i Rødovre.

Men selv om manden erkendte i retten, at han havde haft sin finger oppe i pigen i forbindelse med flere behandlings-sessioner, og at hun i flere tilfælde har haft hans lem i munden, så han fik udløsning, så hævdede han, at det var hende, der tog initiativ til det, og at det seksuelle ikke skete under hypnosebehandlingen, men umiddelbart før.

Derfor vurderede sagens anklager, David Haahr, at sagen alligevel ikke kunne fremmes som en tilståelsessag, og den blev udskudt til berammelse som en domsmandssag på et senere tidspunkt.

Politiet opfordrer nu kvinder til at henvende sig, hvis de har oplevet tilsvarende.

- Hvis der i sagen er yderligere kvinder, der ligeledes mener sig udsat for seksuelle overgreb under behandling i Klinik Hynotic, opfordrer politiet dem til at rette henvendelse til Københavns Vestegns Politi på telefon 43861448, oplyser politikommissær Hans Christian Tonnesen.