I dag forklarer politiet om seksdobbelt ligfund

En hel by er i sorg og chok over fundet af seks døde personer i parcelhus: I dag får de svaret

Foto: Anita Graversen
Foto: Anita Graversen

Fundet af seks personer i landsbyen Ulstrup i Østjylland i går er her til morgen fortsat et mysterium.

Hvad der ligger bag, at to voksne og fire børn lå døde i et parcelhus på Amstrup Bakker, har politiet holdt meget tæt til kroppen, men her til formiddag forventes dog en nærmere afklaring af sagen.

Det sker, når politiet snarest vil offentliggøre detaljer fra deres undersøgelser af de døde. Det oplyser Østjyllands Politi til Ekstra Bladet.

Seks døde fundet i villa: Det ved vi om tragedien
Seks personer fundet døde i hus

Politiet meldte i går meget sparsomt ud om fundet af de to voksne og fire børn, der blev fundet på adressen Amstrup Bakker. Kun at der var tale om et 'mistænkeligt fund'

Siden middag, hvor også Beredskabets alarmmeddelelse lød på 'gaslugt', arbejdede poilti og teknikere det meste af aftenen på stedet under opsatte telte foran huset.

Naboer oplyste da også til Ekstra Bladets reporter på stedet i går, hvordan myndighederne som det første havde åbnet alle vinduerne i huset, ved deres ankomst. I så fald kan det vise sig, at der er tale om regulær ulykke.

Først ved 20-tiden mandag var ligsynet af de seks personer afsluttet og blev herefter transporteret væk fra stedet.

Naboer om dødsfald: Alle vinduer måtte åbnes
Ulstrup Skole: - Vi er dybt berørte

Skole og sportsklub i chok
Både Ulstrup Skole og Ulstruphallen udtrykte i går forfærdelse og sorg over fundet af de døde i det lille landsbysamfund, der kun rummer 2000 indbyggere.

- Det er så tragisk. Jeg kan bare sige, at alle er berørt. De er kommet meget i hallen, lød det fra halinspektør Dines Boye.

Hallen lå af samme årsag også ekstraordinært stille hen i aftes, hvor også dele af klubbens fodboldtræning for de mindreårige blev aflyst.

- Vi er dybt berørte over, hvad der er sket, og vi sender vores medfølelse til de pårørende. I morgen tidlig (tirsdag, red.) er vi klar i dagtilbud og på skolen med omsorg og støtte til kammeraterne, skrev også skoleleder Arne Rasmussen i første omgang i et opslag på skolens hjemmeside. Opslaget blev senere i aftes dog fjernet igen.

Ekstra Bladet følger sagen på nærmeste hold fra Ulstrup.