I kritisk tilstand efter slagsmål

Omkring fem personer var angiveligt involveret i det voldsomme slagsmål

Ved du noget?

Indsend billede el. video

Maks. 5MB

Det var formentlig et tilfældigt møde, der nu betyder, at en 29-årig mand røg på operationsbordet og er i kritisk tilstand efter et voldsomt slagsmål i det centrale Aalborg natten til lørdag.

Politiet modtog anmeldelsen om et slagsmål med omkring fem personer i krydset Rendsburggade og Nyhavnsgade klokken 00.36. 

Politiet sendte straks patruljer til gerningsstedet, hvor de mødte to mænd, der fortalte, at de var blevet overfaldet af nogle ukendte gerningsmænd. 

En tredje, den 29-årige mand, blev indbragt på politistationen tæt ved gerningsstedet, fordi det blev vurderet, at han var så beruset, at han ikke kunne tage vare på sig selv. 

Ved lægeundersøgelsen viste det sig, at han havde voldsomme skader, der muligvis stammede fra slagsmålet, og han blev kørt til sygehuset, skriver Nordjyllands Politi i en pressemeddelelse. 

En person er blevet anholdt, ligesom politiet eftersøger endnu en mand.

Lørdag var politiet i fuld gang med at undersøge hændelsesforløbet, afhøre vidner og afspærrede også området omkring gerningsstedet i nogle timer for at foretage sporsikring.

Den foreløbige efterforskning har vist, at det formentlig er et gammelt nag mellem disse personer, der kan have udløst selve slagsmålet. 

– Men vi tager det meget alvorligt, og vi behandler sagen som en alvorlig voldssag, som derfor efterforskes grundigt for at få belyst hele hændelsesforløbet før, under og efter slagsmålet, siger vagtchef ved Nordjyllands Politi, Torben Larsen. 

Hvis man har set noget i området omkring gerningsstedet natten før, under eller efter gerningstidspunkt, skal man kontakte politiet på 114.