Igen: Mystisk mand på spil ved skole

Politiet i Aarhus jagter en mand, der torsdag formiddag forsøgte at lokke en skolepige ind i sin bil

For anden gang inden for tre uger har en elev på Lystrup Skole været udsat for grove tilnærmelser fra en ukendt mand. Foto: Claus Bonnerup
For anden gang inden for tre uger har en elev på Lystrup Skole været udsat for grove tilnærmelser fra en ukendt mand. Foto: Claus Bonnerup

For anden gang på tre uger har en mindreårig pige været udsat for en mystisk mands tilnærmelser tæt ved Lystrup Skole i det nordlige Aarhus.

Ved 10.30-tiden i dag (torsdag, red.) forsøgte en ukendt mand - uden held - at lokke en pige i tiårsalderen til at sætte sig ind i sin bil.

- Vi efterlyser i den forbindelse en mand på 40-45 år. Han er cirka 170 centimeter høj og muskuløst bygget.

- Han har brunt, skulderlangt hår og talte dansk uden accent. Han var iført rød jakke og sorte, løstsiddende bukser. Han gik i hvide sneakers med blå skrift.

- Manden var kørende i en mindre sort varebil, hvor registreringsnummeret startede med A., oplyser Rama Meree fra Østjylland Politis kommunikationsafdeling.

For tre uger siden forsøgte en maskeret mand at kidnappe en pige fra fjerde klasse og slæbe hende ind i et buskads ved Lystrup Skole.

Det lykkedes den maskerede mand at stikke af.

- Det er endnu for tidligt at sige, om der er tale om samme gerningsmand, siger Rama Meree til Ekstra Bladet.

Hvis nogen har set den mystiske mand fra dagens hændelse - eller kan bidrage med viden om det pågældende køretøj - opfordrer politiet til, at man ringer til dem på 114.

Maskeret mand råbte 'nu har jeg dig' til pige

 

Maskeret mand slæbte pige henad fortov