Ingen savner tilsyneladende 167 spritnye Playstation 4-konsoller

Politiet leder efter en mulig ejermænd til 167 PS4-konsoller, som blev fundet i en anhænger i november

En sen nattetime i november sidste år kom en politipatrulje tilfældigvis forbi en bil med anhænger, som holdt i rabatten på Vestmotorvejen.

I bilen sad tre unge mænd, som ikke virkede særlig glade for at se politiet - og med god grund.

For ved nærmere eftersyn af anhængeren fandt betjentene ikke færre end 167 helt nye Playstation 4 spillekonsoller - et antal, som naturligt nok undrede ordensmagten.

Det skriver Sjællandske.

De tre personer fortalte, at de have købt dem 'på en parkeringsplads' hvilket også lød noget suspekt - og derfor blev de alle tre anholdt og taget med på politistationen.

Mens de tre sigtede tyve for længst er blevet løsladt, så står de mange Playstation 4-maskiner stadig i kælderen på politigården i Slagelse.

Ingen har endnu meldt dem stjålet, og derfor har politiet ikke anden mulighed end at levere dem tilbage til de tre unge mænd.

- Hvis politiet ikke kan bevise, at de tre mænd har stjålet dem, ja, så bliver vi nødt til at udlevere dem igen, siger politikommissær Hugo Larsen fra Slagelse politi.

Han opfordrer derfor enhver, som har det mindste kendskab til sagen om at kontakte politiet hurtigst muligt på telefon 114.