Annonce:
Annonce:

Intens jagt på grove hjemmerøvere

Unge mænd med anden etnisk baggrund jages for groft hjemmerøveri mod ældre ægtepar

Annonce:
Følg Krimi

Ved du noget, så tip os på sms/mms 1224 (alm. takst) eller skriv mail til 1224@eb.dk

I forbindelse med et groft hjemmerøveri i Kirke Såby på Midtsjælland jagter politiet nu tre store drenge eller unge mænd.

Det var natten til lørdag, at hjemmerøver-trioen brød ind hos et ældre ægtepar på 84 og 75 år. Her truede truede de sig til familiens dankort. En af de tre mænd kørte herefter til Hvalsø, hvor han forsøgte at hæve penge på dankortet, mens de to øvrige gerningsmænd blev i huset hos det ældre ægtepar.

- Vi har en omfattende efterforskning i gang, fortæller, Bjørke Kirkegaard, efterforskningsleder, Midt- og Vestsjællands Politi, til Ekstra Bladet.

- I forbindelse med sagen har vi fået en række henvendelser. Blandt dem er der nogle interessante, siger han, men fortæller samtidig, at han ikke har det fulde overblik over hjemmerøvernes udbytte.

Han betegner røveriet som 'meget groft'.

Under røveriet ankom to SOSU-assistenter fra Lejre Kommunes hjemmepleje. De to SOSU-assistener blev pacificeret indtil gerningsmændene forlod stedet omkring klokken 3.10.

- Jeg vil ikke komme nærmere ind på, hvad der præcis er sket inde i hjemmet, siger Bjørke Kirkegaard.

- Vi betegner overfaldet som groft, fordi der har været vold, det er foregået i et privat hjem mod ældre mennesker, men også mod personer der har været der i kraft af deres arbejde, siger vicepolitiinspektøren.

De tre gerningsmænd efterlyses i forbindelse med hjemmerøveriet i Kirke Såby:

A: Mand med brun hud og mellemøstlig udseende, 16år til 20 år, 175-180 cm høj, spinkel kropsbygning, sort kort hår, iført sort dunjakke. Han talte slavisk sprog.

B: Mand med lys hud, men også mellemøstlig udseende, 20-25 år gammel, 180-185 cm høj, almindelig kropsbygning, sort kort hår, iført sort jakke og mørke bukser. Manden talte dansk med accent.

C: Mand med mellemøstlig udseende og brun i huden, 20-25 år gammel, cirka 170 cm høj, kraftig kropsbygning, sort kort hår, iført en beige/lys jakke med hætte, sort tørklæde for ansigtet og sorte hansker. Han talte dansk med accent.

Politiet hører meget gerne fra personer, der i tidsrummet mellem klokken 23 og 03.30 måtte have set mistænkelige eller fremmede personer og køretøjer i området omkring Egevej, Magnoliavej og Lindevej i Kirke Såby.

De hører også gerne fra borgere, der har set noget ved Nordeas hæveautomat på Skolevej i Hvalsø i tidsrummet omkring klokken 01.56.

Politiet kan kontaktes på telefon 114


Se mere video på Localeyes.dk.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Mette Frederiksen er nordisk mester i mørklægning
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: