Annonce:
Annonce:

Interpol efterlyser nu forsvundne Lisa

Spor tyder på, at pigens forsvinden kan have forbindelse til faderens arbejde ved det svenske forsvar

Interpol efterlyser nu 17-årige Lisa Holm, som forsvandt søndag aften. Det sker efter at der er fundet spor, som kunne tyde på, at pigens forsvinden har forbindelse til faderens arbejde for de svenske forsvarsmyndigheder.
Interpol efterlyser nu 17-årige Lisa Holm, som forsvandt søndag aften. Det sker efter at der er fundet spor, som kunne tyde på, at pigens forsvinden har forbindelse til faderens arbejde for de svenske forsvarsmyndigheder.
Annonce:
Følg Krimi

Politiet i Sverige sendte fredag en efterlysning ud efter den 17-årige Lisa Holm via Interpol, skriver Göteborg Posten.

Det sker, fordi et af sporene i sagen har forbindelse til faderens arbejde ved det svenske forsvar.

Faderen er ifølge avisen en del af en militærgruppe, som er uddannet og udrustet til at klare opgaver, som det almindelige militær af forskellige årsager ikke kan løse. Nogle af opgaverne er hemmeligt-stemplede.

- En international efterlysning er noget, som det lokale politi træffer beslutning om. Det afhænger helt og aldeles af, hvad sagen er for en type, og om vedkommende kan have rejst til udlandet, siger kriminalinspektør Christina Ullsten til avisen.

Annonce:

- Det er forskelligt, hvordan man håndterer det, men det har visse indikationer. Hvis man mener, personen er druknet i en sø, er man nok ikke efterlyst internationalt, men det er helt op til den, som håndterer sagen. Det er jo bedre at gøre det en gang for meget end en gang for lidt, tilføjer hun.

Formoder kidnapning
Politiet har siden Lisa Holms forsvinden søndag kort efter kl. 18 antaget, at hun er blevet kidnappet. Men den eventuelle forbindelse til faderens arbejde er ny.

- Det er et af flere spor, som politiet undersøger, siger en kilde til Göteborg Posten.

Politiet har foreløbig afhørt omkring 100 personer. Blandt andet forsøger man at tale med alle, der har været på besøg på caféen, hvor Lisa Holm arbejdede, i søndags. Politiet har stadig omkring 700 tips at følge op på, skriver Göteborg Posten.

Politiet gennemsøger også brønde og huse i nærheden. Man har også indsat helikoptere og betjente til hest.

Livregimentet har tilbudt at udlåne droner til at hjælpe med eftersøgningen, men det har politiet indtil videre afvist.

Annonce:

Politi: Lisa er stadig i området
Politiet sagde under et pressemøde fredag, at man stadig arbejder ud fra teorien om, at Lisa Holm befinder sig i området. Det tyder nye spor, fundet torsdag og fredag, på.

Politi efter nye fund: Lisa Holm er stadig i området

Flere af Lisa Holms ejendele er blevet fundet i naturområdet nær caféen, hvorfra hun forsvandt på vej hjem fra arbejde omkring kl. 18 søndag aften. Blandt andet har man fundet coveret til hendes mobiltelefon, en kassebon og en motorcykelhandske, som lå en nærliggende lade.

Fundene er blandt andet sket takket være over 1.100 frivillige fra organisationen Missing People, som har hjulpet med eftersøgningen siden i onsdags. De har under finkæmning fundet flere af Lisa Holms ejendele i områder, politiet tidligere havde gennemsøgt. Politiet vil endnu ikke afsløre, hvilke ejendele, det drejer sig om.

Der er endnu ingen mistænkte eller anholdte i sagen.

Lisa Holm er blandt kun 20 svenskere, som eftersøges via Interpol.

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Danmark skal ikke lade sig intimidere
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: