Annonce:
Annonce:

Iskold likvidering fanget på overvågning

To personer er anholdt for indblanding i det overlagte mord i Uppsala, men pistolførerne er fortsat på fri fod. - Der fandtes en pris på hans hoved, siger en kilde med indsigt til Aftonbladet

ADVARSEL: Stærke billeder (Video: Aftonbladet/svensk politi)
Annonce:
Følg Krimi

- Der skulle have været en pris på ofrets hoved på omkring tre millioner (svenske, red.) kroner.

Sådan siger en kilde med indsigt i stridigheden til svenske Aftonbladet, der fredag bringer en politivideo med overvågningsbilleder fra den parkeringsplads, hvor det overlagte 'ind-og-ud'-mord fandt sted.

Ofret var ifølge avisen mistænkt for at stå bag et andet meget omtalt mord i den stockholmske forstad Södertälje få år tilbage. Han blev sigtet, men frikendt, og levede derefter under beskyttet identitet.

Hævn er derfor angiveligt en af flere muligheder, der nu efterforskes som motiv.

Iskoldt likvidering
Selve likvideringen fandt sted for et par måneder siden, da en mørk Porsche Cayenne rullede ind på parkeringspladsen foran en Ikea og en restaurant i Boländerna i Uppsala.

Annonce:

Ud steg to mænd, som løb direkte mod ofret og affyrede fem-seks skud, inden de lige så hurtigt sprintede tilbage mod Porschen. Føreren heraf havde i mellemtiden vendt bilen, så han sammen med gerningsmændene var i stand til at forlade stedet endnu hurtigere end de kom.

Det viser overvågningsbillederne, som politiet har valgt at offentliggøre med håbet om at komme nærmere en opklaring.

Anholdt havde håndgranat
De to anholdte er kendt af politiet, da de begge har flere kortere og længere straffe i bagagen. Hos den ene fandt man tilmed en håndgranat.

Politiet vil gerne høre fra folk, som kan give tip om de to mænd, som sprang ud af og ind i den sorte Porsche Cayenne iført en form for hvide dragter. Også gerne, hvis folk mener at have spottet den, også selv om det har været længere tid i forvejen. Bilen var udstyret med falske nummerplader.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Annonce:
Selv ikke en prins kan få det hele
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: