Jaget efter betjentpåkørsel: Udvist i forvejen

27-årig flygtet mand opholder sig illegalt i Danmark - er nu efterlyst efter, at betjent blev påkørt

Fredag aften blev der affyret skud i forbindelse med, at en politibetjent blev påkørt i Aalborg.
Følg Krimi
Følg Bandeland

Manden, som politiet nu har efterlyst offentligt efter en voldsom episode i Aalborg fredag aften, har måske god grund til ikke at ville snakke med politiet.

Ekstra Bladets research viser, at manden er udvist fra Danmark med en løbetid på 12 år, og dermed har han ulovligt opholdt sig i landet.

Hos Nordjyllands Politi vil man ikke kommentere Ekstra Bladets oplysninger, men henviser til de oplysninger, man tidligere har givet i sagen,

Affyrer skud: Betjent kørt ned

 27-årige Cenk Firat Kirat er efterlyst af politiet. Han er 180 centimeter høj, har et markeret ansigt, brun hud og var iklædt mørkt tøj. Foto: Nordjyllands Politi
27-årige Cenk Firat Kirat er efterlyst af politiet. Han er 180 centimeter høj, har et markeret ansigt, brun hud og var iklædt mørkt tøj. Foto: Nordjyllands Politi

Det var ved 21-tiden, at en politipatrulje rutinemæssigt standsede bilen, som ifølge politiet blev ført af den 27-årige.

- Vi laver en hastighedskontrol derude, og der er så et køretøj, der kører for stærkt, så vi sætter en betjent efter køretøjet.

- Vi får standset ham, og da betjenten er i gang med at indsamle oplysninger, bliver betjenten påkørt af bilen, da han er ved at tage registreringsnummeret foran på bilen, fortæller politiinspektør Claus Danø fra Nordjyllands Politi.

Politibetjenten blev kastet bagover og fik en flænge i baghovedet. Han blev også ramt på benene, men er ifølge politiinspektøren sluppet heldigt fra sine skader.

Betjenten rejste sig og affyrede skud efter bilen.

Efterfølgende har han været på skadestuen og er blevet udskrevet igen. Han har det efter omstændighederne godt.

Den 27-årige fortsat ikke pågrebet, men har fundet bilen cirka en kilometer derfra, forladt. Der er tale om en sølvgrå Ford Mondeo stationcar.

I følge Ekstra Bladets oplysninger er der tale om en bil, der tilhører et familiemedlem til den 27-årige, men denne oplysning vil Nordjyllands Politi ikke bekræfte.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger har den nu efterlyste mand fortid i Aalborgs bandemiljø.

Mere fra Ekstra Bladet+

Den 4. november 2020 forgreb Danmarks regering sig på demokratiet

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind