Jagten på Emilie: Nu graver politiet i flere kolonihaver

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi er i dag begyndt på en større afsøgning af fire haveforeninger i Korsør

Politiet gennemgår systematisk de enkelte kolonihaver og graver flere steder. (Video: Per Rasmussen)
Følg Krimi

Ved du noget? Tip os på 1224@eb.dk eller sms/mms til 1224 (alm. takst)

18-årige Emilie Meng har været forsvundet siden en 10.juli 2016. Hun var på vej hjem fra en bytur og ankom med toget til Korsør station fra Slagelse. Hun blev sidst set omkring klokken 04.00 ved Korsør station.

I dag har Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi igangsat en storstilet afsøgning i fire haveforeninger ved Korsør.

Og netop nu er politiet på stedet gået i gang med at grave i flere kolonihaver.

Politiet er igang med at lave en storstilet afsøgning i flere kolonihaver i Korsør.

Se mere video på localeyes.dk

- Politiet har nogle specielle sporhunde med, som markerer på steder, hvor der er mulige spor. Derefter begynder politiet at grave på stedet, siger Ekstra Bladets reporter på stedet.

Politiet afliver rygter om Emilies Facebook

Beredskabsstyrelsen er lige ankommet til stedet, og de har lige båret flere presenninger og spader med ind til kolonihaverne.

- Alt bliver gennemgået igen, og de tager hver enkelt kolonihave. Men der er en kolonihave, som de har været inde i flere gange, siger Ekstra Bladets reporter.

Artiklen fortsætter under billedet:

Alle beboere bliver tjekket inden de kan komme ind i området. Foto: Per Rasmussen
Alle beboere bliver tjekket inden de kan komme ind i området. Foto: Per Rasmussen
 

Politiet har opsat en afspærring ved indgangen til kolonihaverne. Alle bliver tjekket af politiet, inden de kan komme ind i området.

- De må kun køre ind, hvis de har adresse i området. De får tjekket id og bliver noteret med id-numre, siger Ekstra Bladets reporter på stedet.

Politiet er massivt tilstede med over 20 betjente i området.

Afsøgning over to dage
Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi begyndte tidligere i dag afsøgning af området med de fire haveforeninger syd for Korsør.

- Det er det område, hvor Emilie sidst er set, vi har afsøgt det før, men nu gennemsøger vi det igen. Det er et udtryk for grundighed, at vi igen har startet en eftersøgning, siger pressemedarbejder ved Sydsjællands og Lollan-Falsters Politi Anne Dorte Hoppesøe til Ekstra Bladet.

Flere henvendelser til Politiet
- Der kommer hele tiden gode råd og tips til eftersøgningen via de digitale platforme, og det takker vi for, siger vicepolitiinspektør Søren Ravn-Nielsen via en pressemeddelse.

- Hunde og betjente afsøger hver enkelt kolonihavehus og de tilhørende grunde. Vi fortsætter afsøgningen i eftermiddag og i morgen som planlagt, siger vicepolitiinspektør Søren Ravn-Nielsen via en pressemeddelsen.

Tidligere har politiet modtaget flere henvendelser om, at Emilie skulle være skulle være set flere forskellige steder i landet.

Borgere fra hele landet har henvendt sig til politiet, og d. 8. august modtog Midt- og Vestjyllands Politi flere anmeldelser om, at Emilie Meng skulle være set i Skive.

Der var tale om tre forskellige henvendelser, hvilket fik politiet til at udvide efterforskningen. Midt- og Vestjyllands Politi sendte videoovervågningsbillederne videre til Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, som har siddet med sagen om Emilie Meng.

LIGE NU

Mere fra Ekstra Bladet+

'Tøsedrengen'

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind