Jagter otte-dobbelt morder: Familiemedlemmer i fare

Fredag blev otte familiemedlemmer dræbt i Ohio, og gerningsmanden er stadig på fri fod. Politiet mener, at de resterende familiemedlemmer er i fare

Se video fra området, hvor de otte personer fredag blev dræbt. (Video: AP)

Det lokale politi i Ohio, USA er lige nu i et kapløb med tiden efter otte mennesker fra Rhoden-familien i går blev fundet dræbt i deres hjem. Politiet mener nemlig, at de resterende familiemedlemmer er i fare, så længe gerningsmanden stadig er på fri fod.

Det skriver CNN.

- Rhoden-familien var målet for drabene, og vi har derfor talt med de resterende familiemedlemmer og udtrykt vores bekymring, siger talsmand fra det lokale politi, general Mike DeWine i følge det amerikanske medie.

(Artiklen fortsætter under billedet)

En af ejendommene, der bliver efterforsket af politiet i Pike County, Ohio, USA. (Foto: Lisa Marie Miller/AP)
En af ejendommene, der bliver efterforsket af politiet i Pike County, Ohio, USA. (Foto: Lisa Marie Miller/AP)

Familie-tragedie
Otte medlemmer af familien blev fredag fundet døde på i alt fire forskellige adresser. Politiet mener, at der er tale om deciderede henrettelser, da alle ofrene er blevet skudt i hovedet, og kroppene er fundet i deres senge. Man har derfor grund til at tro, at drabene skete om natten.

- Det er sandsynligt, at alle familiemedlemmer blev skudt om natten, mens de sov. Alle dødsfaldene er mord - der er ingen, der har skudt sig selv, siger Mike DeWine til CNN.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Foto: Chris Russell
Foto: Chris Russell
 

En af ofrene er en kvinde, der blev likvideret, mens hendes fire dage gamle baby lå ved siden af hende i sengen. Der er ikke sket barnet noget. To andre børn har også været vidne til tragedien - en på 6 måneder og en på 3 år. Ingen af dem er ej heller kommet noget til.

- Det, der gør sagen endnu mere uhyggelig, er, at vi har tre børn involveret, der var der, da henrettelserne skete, siger Mike DeWine til CNN.

Blandt ofrene var syv voksne og en 16-årig. Det ottende offer blev fundet senere end de andre ofre på en fjerde adresse.

Otte personer blevet dræbt i Ohio. Politiet beskriver det som henrettelser (foto: JOHN MINCHILLO, AP) Krimi Politi efter otte dræbte: Det ligner henrettelser

Menneskejagt i gang
Der er endnu ingen anholdt i sagen, og politiet ved ikke, om der er tale om en eller flere drabsmænd. Det skriver ABC News.

Indtil videre har det lokale politi afhørt omkring 30 mennesker i sagen, men Mike DeWine fortæller til ABC News, at ingen af dem er en 'person of interest'. Politiet kigger stadig på forskellige teorier for at finde frem til gerningsmanden eller gerningmændene.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Foto: John Minchillo/AP
Foto: John Minchillo/AP
 

Fredag aften var der stadig efterforskere på de forskellige lokationer, hvor drabene har fundet sted.

Myndigheder oplyser at der er flere, der har tilbudt deres hjælp i efterforskningen.

- Vi har aldrig haft et skyderi med otte ofre. Vi skal nok finde ud af, hvem der gjorde det, sagde en talsmand i går.

Krimi Skyderi i Georgia: Seks familiemedlemmer døde

Familiemedlemmer i fare
Når Rhoden-familien ifølge politiet har været et klart mål for drabene, så efterlader det stadig den resterende del af familien i fare.

De mødtes ifølge advokat Dave Dickerson fredag i en kirke, hvor de ventede på oplysninger fra politiet. Omkring 20 var samlet, og politiet er bekymrede for dem.

CNN skriver, at Charles Reader, Sherif i Pike County, fortæller at drabsmanden eller drabsmændene muligvis er bevæbnede og en trussel mod de tilbageværende familiemedlemmer.