Annonce:
Annonce:

Jagter små piger: Mystisk varevogn skaber frygt

Københavns Politi har en grå Volkswagen i kikkerten, efter bilen med ukendte mænd har skabt utryghed i Tingbjerg i hovedstadsområdet

Annonce:
Følg Krimi

Københavns Politi er blevet opmærksomme på en grå varevogn i Tingbjerg i Københavnsområdet, efter varevognen med ukendte mænd har skabt utryghed i boligområdet.

Det beretter politikredsen over for Ekstra Bladet.

I en lokal Facebook-gruppe og senere på det sociale medie Instagram har der floreret et billede af en grå Volkswagen, i hvilke der efter sigende har siddet tre mænd i løbet af weekenden.

Disse ukendte mænd har ifølge lokale borgere forsøgt at jagte yngre piger og kvinder i boligområdet. Der er ifølge borgerne tale om to episoder i weekenden, hvor piger og kvinder er blevet jagtet af de ukendte mænd.

Senest mandag morgen er den grå Volkswagen atter blevet set i boligområdet blandt de lokale borgere, og det skaber ifølge borgerne utryghed. 

Annonce:

Københavns Politi fortæller til Ekstra Bladet, at man er bekendt med episoderne, og de opfordrer borgerne til at tage kontakt, hvis de ser lignende episoder.

- Vi er opmærksomme på Tingbjerg-beboernes beskrivelse af varevognen. Hvis nogen oplever lignende episoder, skal de kontakte politiet på 114 eller – hvis der er brug for akut hjælp – på 112, fortæller Carsten Reenberg, leder af Københavns Politis nærpoliti i området. Han tilføjer:

- I hvert lokalområde i Københavns Politikreds er der desuden tilknyttet en nærbetjent kaldet 'din betjent', som er i tæt kontakt med lokalmiljøet. De kan kontaktes via politiets hjemmeside.

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Lyt til første afsnit af Ekstra Bladets nye, ugentlige krimipodcast 'Afhørt' herunder eller i din foretrukne podcastapp.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

På Ekstra Bladet skyder vi på alle
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bag om dansk politik

Vis alle artiklerne

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: