Jagtulykke: Mand ramt i ansigtet

En 62-årig mand er kørt til hospitalet efter at være blevet ramt af skud under en jagt i Nordjylland

Følg Krimi

En 62-årig mand er kørt til hospitalet i Aalborg, fordi han på en jagt sammen med omkring 25 andre jægere blev ramt af skud i panden og på overkroppen.

Det meddeler Nordjyllands Politi.

- Jagtselskabet mødtes i morges, men lige omkring hændelsen var de nok kun otte til ti personer. Der går så nogle mennesker, klappere, som skal jage dyrene hen til jægerne, der kan skyde, siger Karsten Højrup Kristensen, der er vagtchef hos politikredsen.

Klapperne jager et rådyr hen til en 71-årig jæger, som skyder og dræber det.

- Problemet var bare, at 75 meter længere væk i samme retning sad en anden jæger og gemte sig i et hegn. Han blev ramt af nogle hagl, som fløj over rådyret, siger vagtchefen.

Manden er uden for livsfare, men den 71-årige mandlige jæger, som skød mod et rådyr og ramte den anden jæger, er nu sigtet for overtrædelse af jagtloven.

- Den ramte mand er selvfølgelig lidt rystet, men ved godt mod. Den 71-årige er også meget rystet, for han er mangeårig jæger, og han var fuldstændigt ædru. Han ved jo godt, at han ikke skulle have skudt i den retning, siger Karsten Højrup Kristensen fra Nordjyllands Politi.

Ulykken skete ved Store Restrup ved Aalborg. Politiet har foretaget undersøgelse af i skovområdet for at fastlægge hændelsesforløbet omkring ulykken. Det skal dog lige vurderes igen.

- I starten af næste uge skal vi lave nogle tegninger over området og fastlægge, om den 71-årige skal sigtes for andre forhold, siger vagtchefen fra Nordjylland.

Manden, der kom til skade, er lige nu på skadestuen, hvor han bliver behandlet.

Mere fra Ekstra Bladet+

Mettes skamløse spinshow

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+